Meest recente artikelen

Rib flare na de bevalling

Kunnen je blousjes niet meer dicht na je bevalling? Heb je een grotere bh-maat (omvang) of steken je onderste ribben uit? Misschien heb je een

Lees verder »

Sporten met je baby

Hoe maakt je als moeder tijd en energie vrij om te sporten als je een baby hebt?  Voordat je moeder werd was naar de sportschool

Lees verder »

Zwanger sporten met warm weer (hittegolf)

Je bent zwanger. Is het dan wel of niet verstandig om te sporten als het buiten heel warm is? Sporten tijdens de zwangerschap is gezond voor moeder en kind. Maar wat doe je op de warme zomerdagen? 

De PowerMama lessen gaan niet door als de gevoelstemperatuur richting de 23-25 graden gaat. Zwangere vrouwen hebben het nu eenmaal een stuk zwaarder als het warm is. Tijdens de zwangerschap wil je oververhitting voorkomen omdat dit niet goed is voor je ongeboren kindje. Voel je niet schuldig als je het sporten een keer overslaat.

Lees verder »

Gratis webinar: 7 do's and don'ts trainen rondom de zwangerschap

Op maandag 6 februari om 12:00 uur geef ik een gratis webinar voor fitness professionals. Nooit meer onzeker wanneer er een zwangere klant voor je neus staat? Doe dan mee aan deze mini-opleiding waarin ik alle do’s and don’ts met je deel.

PowerMama draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches