Gratis - PowerMama

Gratis checklist trainen rondom de zwangerschap

Checklist voor het begeleiden van jouw zwangere klant: van positieve test tot 1 jaar postpartum

0 +
Jaar ervaring
0 +
Fitness experts opgeleid
0 +
Locaties

Met alleen het advies "doe maar wat goed voelt" kom je niet meer weg als trainer

In deze checklist:

Nooit meer onzeker over het trainen van zwangere klanten?

Ben jij personal trainer, Crossfit Coach of groepslesdocent en werk je met vrouwen? Dan valt het je vast op dat veel van jouw klanten zwanger of al moeder zijn. Deze vrouwen hebben tijdens de zwangerschap en na de bevalling aangepaste training nodig


Veel fitness professionals hebben in hun reguliere opleiding weinig geleerd over dit onderwerp en weten niet goed wat ze moeten adviseren. Op het internet is veel informatie te vinden, maar het is lastig in te schatten wat betrouwbaar is.


Veel trainers voelen zich hierdoor onzeker. Ze weten niet goed wat ze moeten adviseren aan hun zwangere of pas bevallen klant. Zonde, want de klant voelt dit aan en de kans is groot dat ze hierdoor opzegt.


Gebruik de (gratis) checklist zodat je weet wanneer je welke aanpassingen moet maken én waarom. Deze tijdlijn is speciaal voor fitness professionals die met vrouwen werken. 


Van 9 maanden op tot 9 maanden af! 

Wat staat er veel informatie in deze checklist. Superhandig om uit te printen en met de klant door te nemen. Een mooi en nuttig overzicht. 

Jill
Personal Trainer

Ik heb deze checklist gebruikt om een protocol te maken voor de CrossFit box. Heel handig om alles overzichtelijke op een rijtje te hebben.

Fardau
CrossFit Coach

Thanks voor de tijdlijn Yousra! Daar kunnen we zeker wat mee. 

Nils
Personal Trainer

Gratis checklist voor trainen rondom de zwangerschap

Na inschrijving ontvang je de tijdlijn gelijk in je  inbox en heb je direct veel meer informatie over hoe jij jouw zwangere en pas bevallen klanten goed kunt begeleiden. 

Let op: het kan in de spam terecht komen.

Als jij de checklist download dan: