Word PowerMama Coach met deze Licentie - PowerMama.nl

Word PowerMama Coach

Jouw sportschool de favoriete plek van zwangere vrouwen en moeders

PowerMama is erkent door Kenniscentrum Sport en Bewegen als goed onderbouwde interventie.

PowerMama Licentie

Zwangere vrouwen bij jou in de rij!

Geef zwangere vrouwen en moeders de aandacht die ze verdienen:

Word dé expert op pre- en postnatale fitness in jouw regio en help vrouwen zich sterk en zelfverzekerd te voelen tijdens en na hun zwangerschap

Waarom PowerMama?

Wat wij bieden:

Aanbevelingen van klanten

Gemiddelde beoordeling: 4.8 / 5.0 sterren
5/5

PowerMama is een totaal pakket! Je krijgt o.a. non-stop de nieuwste kennis, leuke programma’s en moderne marketingmaterialen om direct van start te gaan met je eigen lessen. Ik was enorm verrast door de hoeveelheid die je krijgt, het is de investering dubbel en dwars waard!l

Danique Bazuin
PowerMama Westland
Maatwerk heeft voor mij als CrossFit coach hoge prioriteit, mijn licentie voorziet mij dit ook te bieden aan pre/postale deelneemsters. Door de wekelijkse prikkels via sociaal-media, mails en masterclasses blijf ik mijn doel met enthousiasme na jagen. Helmond en omstreken kent hierdoor inmiddels vele krachtige powermama’s.
Chantal Martins de Carvalho-Klaassens
PowerMama Fabriek
Het PowerMama programma is een uitgebreid uitgeschreven programma die je de handvaten biedt om een veilige en gespecialiseerde training te geven. Goed opgebouwd en voor ieder individu aanpasbaar. Samen met de leeromgeving en de besloten groep met PowerMama coaches dé sleutel tot een succes binnen je bedrijf!
Vivian de Jong
Vivide Mama

Kies jij voor Partner of Affiliate?

Partner

Je biedt de PowerMama producten aan binnen je eigen bedrijf. Jouw bedrijf is de paraplu en PowerMama producten zijn onderdeel van je aanbod.

In je bedrijfsnaam komt de naam PowerMama niet voor en je gebruikt je huidige website en social media kanalen voor de promotie.

Alle content is in je eigen huisstijl. Voor de PowerMama producten, mag je wel de logo’s gebruiken.

Affiliate

Jouw kant en klare PowerMama bedrijf. Je bouwt je bedrijf volledig op onder de naam PowerMama.

Je mag hiervoor de naam PowerMama gebruiken
plus toevoeging van: gemeente, plaatsnaam, postcode, netnummer of bedrijfsnaam.

Je krijgt een volledig branding pakket met een onder andere jouw eigen logo en Wordpress template voor de website. Je hoeft nooit meer een vormgever in te schakelen.

Alle informatie over de twee pakketten lees je in deze informatiefolder:

PowerMama is voor jou als jij:

 • Fitness professional, trainer of coach bent en je je huidige aanbod graag wil uitbreiden met aanbod speciaal voor tijdens en na de zwangerschap.
 • Als je startende ondernemer bent in de sport en je wil specialiseren tot pre- en postnataal fitness expert.
 • Box-eigenaar of sportschoolhouder bent en je je huidige klanten wil behouden tijdens de zwangerschap en op een verantwoorde manier wil begeleidingen na de bevalling.

Maar ook als jij:

 • Niet weet waar je moet beginnen met je marketing.
 • Het lastig vindt een netwerk op te bouwen met relevante partners als verloskundige en bekkenfysiotherapeut.
 • Het moeilijk vindt content te maken zoals blogs en social media posts of daar geen tijd voor hebt.
 • Je meer wil leren over verkopen en hoe je dit op een integere manier kunt doen.
 • Het fijn vindt om samen met andere vakgenoten ervaringen uit te wisselen.
 • Je niet veel tijd over hebt en het fijn vindt om uitgewerkte materialen te krijgen

Inhoud licentie (Partner & Affiliate)

Partner pakket

Het partner pakket is geschikt voor jou als jij PowerMama wil aanbieden binnen jouw eigen fitness bedrijf of brand. Je hebt al een mooi bedrijf neergezet en wil alleen je aanbod uitbreiden. Je gebruikt je eigen website en social media kanalen voor de promotie van PowerMama. Je doet dit in je eigen huisstijl. 

Affiliate pakket

Het Affiliate pakket is geschikt voor jou als je PowerMama wil opzetten als een losse business (eventueel naast een bestaand bedrijf). Je maakt gebruik van de PowerMama branding. Je krijgt een PowerMama website, PowerMama social media kanalen in een kant-en-klaar pakket zodat je binnen no-time een volledig bedrijf hebt staat. 

Kies jouw pakket en start vandaag!

PARTNER PAKKET

950 Jaarlijks & Excl BTW
 • PowerMama als nieuw aanbod binnen jouw bedrijf
 • Let op: dit is een jaarabonnement
meestgekozen

PARTNER PAKKET

250 Kwartaal & Excl BTW
 • PowerMama als nieuw aanbod binnen jouw bedrijf
 • Let op: dit is een jaarabonnement (je betaald per kwartaal)

AFFILIATE PAKKET

1450 Jaarlijks & Excl BTW
 • Een kant en klaar PowerMama bedrijf
 • Let op: dit is een jaarabonnement
meestgekozen

AFFILIATE PAKKET

375 Kwartaal & Excl BTW
 • Een kant en klaar PowerMama bedijf
 • Let op: dit is een jaarabonnement (je betaald per kwartaal)

Over PowerMama

PowerMama is opgericht op 1 januari 2018 door Yousra Jaddour. Na de bevalling van haar derde zoon (2011) ervaarde Yousra fysieke klachten tijdens het sporten. Ze verbaasde zich over het gebrek aan goede begeleiding voor de postpartum vrouw. Dit was de start van haar zoektocht wat resulteerde in een omscholing naar personal trainer en het volgen van vele opleidingen op gebied van pre- en postnatale fitness.

In 2012 startte ze haar bedrijf Ninja Moeder, waar ze vrouwen trainde tijdens en na de zwangerschap. Nog een aantal jaar later besefte ze dat er in Nederland nog geen goede opleiding was voor haar collega trainers over dit onderwerp. Dit resulteerde in de start van de PowerMama Opleiding.

Later volgende ook het trainingsprogramma en de licentie. PowerMama is dus ontstaan door Yousra haar eigen hulpvraag. Zij ontwikkelde het product wat ze zelf graag gehad zou hebben tijdens en na haar zwangerschappen.

Yousra Jaddour – Eigenaar PowerMama

Het PowerMama Seminar

Wat vinden de licentiehouders?

Melanie van wijk

Sanne Gielen

Timmy Claes

Denise nijdam

Sharmila de Groot

Mariska de vries

Mea Ligthart -Bekkenfysiotherapeut

PowerMama is een zeer goed ontwikkeld programma die trainers kennis geeft om vrouwen te ondersteunen om te (blijven) sporten in een bijzondere periode in hun leven. Als bekkenfysiotherapeut ben ik blij dat ik een steentje kan bijdragen aan deze kennis. Het is belangrijk dat we samen vrouwen ondersteunen en zelfvertrouwen geven om in goede conditie te zijn en te blijven rondom de zwangerschap en bevalling. Belangrijk voor nu en later!

Veelgestelde vragen

Je kunt starten als PowerMama Coach wanneer je onze opleiding hebt afgerond en je de licentie hebt aangeschaft. Na betaling van de licentiekosten krijg je direct toegang tot de online leeromgeving waarin je alle informatie vindt die je nodig hebt. In de online leeromgeving staan de programma’s, de marketing materialen en alle inhoudelijke kennis die je nodig hebt pom succesvol aan de slag te gaan.

Als PowerMama Coach is het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen. In de online leeromgeving zorgen wij voor alle content en kennis die jij nodig hebt. Regelmatig delen we nieuwe informatie met jou. We wisselen maandelijks masterclasses met externe experts en coach calls af zodat jij blijft leren. Daarnaast organiseren we twee keer per jaar een bijscholingsweekend. Deelname aan dit weekend is één maal per jaar verplicht. Als je er niet bij kunt zijn mag je een vervangende opdracht doen. Dit is nodig zodat wij de kwaliteit van de coaches kunnen waarborgen en de accreditatie van het Ministerie van VWS kunnen behouden. Aan dit weekend zit een eigen bijdrage van maximaal 150 euro verbonden. 

Het lidmaatschap wordt  aangegaan voor één jaar. Het is jaarlijks opzegbaar. Lees de algemene voorwaarden goed door.

Investering:

Je betaalt jaarlijks € 950,- 

Opbrengst:

De meeste licentiehouders vragen € 145,- per deelnemer voor een cursus van 8 weken (voor PT kun je natuurlijk veel meer vragen). Als je één groep draait met 8 deelnemers is je omzet € 1160,-. Dan heb je de jaarinvestering er al uitgehaald. Iedere deelnemer of groep daarna is pure winst.

Wij adviseren sterk een basis opleiding tot personal trainer of fitness instructeur. 

Lees de Algemene Voorwaarden via de link onderaan de pagina.

Twijfels? Plan een zoom call in!

Wil jij graag nog even sparren over de mogelijkheden? 
Plan een zoom call in. 

Geaccrediteerd door