Timmy Claes

Over deze coach

Meld misbruik

20210718_135925

Timmy Claes

Ik help mama’s tijdens & na de zwangerschap verantwoord sporten.

Bij ons sport je buiten (bij slecht weer binnen) in een natuurlijke boerderij omgeving.  Ons doel is om jou te helpen zo veel mogelijk plezier uit het sporten te halen op een verantwoorde manier. 

Contact informatie

Adres
Lakerweg 10, Kinrooi, Belgium
Telefoon
Postcode
3640

Over de coach

Timmy Claes

Gebruiker sinds 2 jaar
Toon profiel

Neem contact op

Timmy Claes Voeg beoordelingen toe

Schrijf een beoordeling....
5
Voeg beoordelingen toe
 • Katrien

  Timmy is een topper in het begeleiden van sporten bij zwangerschap en na de bevalling. Hij vertrekt vanuit kennis en achtergrond en maakt er bovendien super plezante lessen van met een vleugje humor op tijd en stond!

 • Judith Milh

  Timmy is een heel deskundige trainer. Zijn begeleiding is niet alleen correct, maar ook met veel zichtbaar plezier dat hij makkelijk overbrengt op de mama’s die hij begeleidt. De groepjes zijn bewust klein gehouden en dat is een groot voordeel!

 • Insen

  Timmy weet elke (toekomstige) mama te motiveren en is heel kundig, gedreven en betrokken. Daarnaast vind ik het ook een pluspunt dat de groepslessen in kleine groepjes zijn. Een ideale gelegenheid om andere mama’s te leren kennen en te ervaren dat je niet de enige bent die niet veel meer kan na de bevalling. Rustig aan en elk op z’n eigen tempo komt alles weer goed met zo’n topper als Timmy!

 • Lien

  Een absolute aanrader voor elke (toekomstige) mama!
  Volledig op maat, op je eigen tempo en je eigen niveau.

  Je leert ook andere (toekomstige) mama’s kennen, die (ongeveer) hetzelfde meemaken als jij, wat voor een informele sfeer zorgt. Bovendien is er de mogelijkheid om je kindje mee te nemen naar de lessen en heb je dus geen zorgen rond opvang, altijd handig!

  Coach Timmy zorgt ervoor dat je je goed in je vel voelt en past, indien nodig, oefeningen individueel aan.

 • Lize

  Toen ik 1,5 jaar geleden startte met sporten bij Training Classes had ik niet gedacht dat ik het zo lang ging volhouden en al helemaal niet tijdens een zwangerschap. Dat was, dacht ik, het perfecte excuus om lekker lui in de zetel te zitten. Toen het zover was, ben ik om twee redenen blijven sporten:

  1. Het enthousiasme van Timmy en zijn aangepaste oefeningen naarmate de zwangerschap vorderde.

  2. Het verdict van de prof dat ik een hoog risico had om zwangerschapsvergiftiging te ontwikkelen. Tot twee keer toe voorspelde de professor-gynaecoloog dat ik zware medicatie zou moeten nemen om mijn bloeddruk onder controle te kunnen houden. Hij was dan ook verbaasd dat ik op 30 weken nog steeds geen medicatie nam. De enige verklaring die hij hiervoor kon geven, was dat ik was blijven sporten! I

  Zoals ik verwachtte, en net zoals tijdens de Powermama-lessen was de begeleiding van Timmy tiptop! Aangepaste oefeningen, een coach die betrokken is en openstaat om zijn oefening aan te passen als er eentje nog niet goed lukt om welke reden dan ook.
  De kleine groep van enkel mama’s vond ik erg aangenaam. Zien dat iedereen terug rustig moet beginnen (I.t.t. wat social media soms weergeeft) maar ook het delen van lief en leed deed deugd.
  Ik kan het iedereen aanraden die de draad terug wil opnemen of wil beginnen met sporten na een zwangerschap. De eerste weken na mijn keizersnede leek het onmogelijk om snel weer te gaan sporten maar door de goede begeleiding van Timmy deed ik al snel weer de gewone bootcamp-lessen mee!

Schrijf een beoordeling....

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliseerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *