Jacqueline Vlasveld – MiCasa.fit

Over deze coach

Meld misbruik

20230315_095939[8993]
5 2 beoordelingen
Populair

Jacqueline Vlasveld – MiCasa.fit

micasa.fit

Hoi!

Ik ben Jacqueline en werkzaam bij MiCasa.fit als sport instructrice. Ik verzorg daar Pilates en Yogirya lessen en af toe een lekkere Bootcamp.

Ook ben ik moeder van 3 kinderen en dus ook best wat ervaring met zwanger zijn en het herstel na de bevalling. De ervaring van zwanger zijn en het worden van moeder kan heftig zijn en juist in die periode is het zo fijn en gezond om lekker in je vel te zitten. Wij geloven in het Powermama programma, het is lekker positief, lief voor het vrouwenlichaam, maar vooral niet betuttelend. Die visie en kennis plus mijn enthousiasme en vrolijkheid zorgen voor een fijn moment voor jezelf.  Je mag altijd even bellen voor meer informatie en wellicht zien we elkaar snel!!

 

Contact informatie

Adres
5102 Dongen, Netherlands
Telefoon
Postcode
5102 AP

Over de coach

Jacqueline Vlasveld

Gebruiker sinds 1 jaar
Toon profiel

Neem contact op

Jacqueline Vlasveld – MiCasa.fit Voeg beoordelingen toe

Schrijf een beoordeling....
5
Voeg beoordelingen toe
  • Dewy

    Super fijn om weer te beginnen met sporten na de zwangerschap. Toen mijn kindje 8 weken was ben ik al aan de slag gegaan. Opbouwende, duidelijke training, ieder op eigen niveau. Je merkt dat Jacqueline het met veel plezier geeft! Ik zou het elke zwangere vrouw aanraden! Ik ben nu klaar om weer “normaal” te gaan sporten en neem daarbij mee wat ik heb geleerd!

  • Ilse

    Dat bewegen tijdens de zwangerschap goed voor je is, dat weten we. Maar als je wil ervaren hoe fijn het kan zijn en dat je vol inspiratie en met positief gevoel naar huis gaat, dan ben je bij Jacqueline aan het goede adres. Wat een fijne energie! <3

Schrijf een beoordeling....

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliseerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *