Wendy Kwekkeboom - PowerMama

Wendy Kwekkeboom

Over deze coach

Meld misbruik

IMG_1362

Wendy Kwekkeboom

Hey, Mijn naam is Wendy Kwekkeboom en ik ben PowerMama coach in Oldenzaal.

Mijn missie is dat iedere moeder, dus ook jij, veilig en verantwoord en met veel plezier kan sporten en bewegen.

Wij bieden:

 • Het outdoor PowerMama programma voor zowel zwangere als bevallen dames met maximaal 10 deelnemers
 • Het outdoor PowerMama programma als personal training (eventueel bij jouw aan huis)
 • Onze Core restore cursus is speciaal voor bevallen dames en helpt je om vanuit een goede basis je bewegingen en kracht weer op te bouwen.

Wij trainen altijd buiten, maar hebben natuurlijk wel een toiletvoorziening bij de hand.

Wil jij ook sterk en fit je zwangerschap door of optimaal herstellen na je bevalling?
Ik help je graag!

Contact informatie

Adres
Oldenzaal, Overijssel, Netherlands
Telefoon

Over de coach

Wendy Kwekkeboom

Gebruiker sinds 2 jaar
Toon profiel

Neem contact op

Wendy Kwekkeboom Voeg beoordelingen toe

Schrijf een beoordeling....
5
Voeg beoordelingen toe
 • Anke

  PowerMama bij Wendy is lekker buiten sporten op je eigen niveau. Ook heeft ze goede tips en kennis voor alternatieven als dit door de zwangerschap nodig is. Als het weer mag ga ik zeker met het herstel programma mee doen.

 • Anne

  Ik gun iedere vrouw tijdens of na de zwangerschap de fijne PowerMama lessen van Wendy. Een echte aanrader! De lessen zijn afwisselend en de oefeningen altijd aanpasbaar aan ieder niveau. Er wordt goed rekening gehouden met eventuele klachten zodat je altijd kunt deelnemen. Wendy heeft veel kennis en weet deze goed over te dragen en je van tips en adviezen te voorzien. En ook niet onbelangrijk, ze zorgt voor een gezellige sfeer tijdens de lessen!

 • Ilse

  Ik raad het PowerMama-programma zeker aan. Het helpt je op een fijne en verantwoorde manier om na de bevalling je kracht weer op te bouwen en vertrouwen te krijgen in je lichaam. Het is ook fijn om lekker buiten te kunnen sporten. Wendy is niet alleen zeer bekwaam, maar ook ontzettend begripvol en empathisch. Ze begrijpt de uitdagingen waarmee nieuwe moeders worden geconfronteerd en past de trainingen op maat aan, zodat de oefeningen helpen om sterker, fitter en veerkrachtiger te worden, zowel fysiek als mentaal. Wendy zorgt voor een positieve en ondersteunende omgeving waarin iedereen zich kan ontwikkelen. Ik voel me echt sterker worden, en ik ben dankbaar dat het PowerMama-programma me heeft geholpen om balans te vinden in mijn herstel.

 • Nienke

  Het outdoor PowerMama programma is heel fijn (en gezellig) om te volgen tijdens of na je zwangerschap. De oefeningen zijn volledig aanpasbaar naar eigen kunnen. Wendy geeft goed persoonlijk advies en kijkt echt per persoon wat van toepassing is. En of je nu 16 of 39 weken zwanger bent, na de les ga je met een voldaan gevoel weer richting huis. 🙂

 • Suzanne

  Zowel de PowerMama als Core Restore zijn echte aanraders voor als je zwanger bent of wilt herstellen na je bevalling. Wendy zorgt voor een fijne sfeer, leuke oefeningen, ze houdt rekening met eventuele klachten die je hebt & geeft adviezen. Ik kan het iedereen, sportief of minder sportief, aanraden om bij Wendy te gaan sporten!

Schrijf een beoordeling....

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliseerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *