Vivian vd Weide - PowerMama

Vivian vd Weide

Over deze coach

Meld misbruik

vivfit 3

Vivian vd Weide

Mijn naam is Vivian vd Weide, ben 37 jaar en moeder van 2 kids.

Ik ben al 15 jaar werkzaam als turn en acrocoach en sinds 2021 ook personal trainer met mijn eigen bedrijfje. Ik ben begonnen als voedingscoach maar al snel merkte ik dat voeding alleen niet genoeg is en daarbij het trainen met de klant je veel meer kan brengen. Als je eenmaal in die flow zit, is alles makkelijker vol te houden. 

Ik kwam via een beurs terecht bij diastase workshop. Ik was net geopereerd aan een buikwandbreuk/keizersnede en vond dit erg interessant. Toen ze het over begeleiden had tijdens en na de zwangerschap herkende ik mij in zoveel dingen. Vroeg informatie op over de PowerMama opleiding en gelijk dezelfde week heb ik mij ingeschreven.

Deze extra hulp in onze omgeving wordt veel om gevraagd. Veel weten niet waar ze moeten beginnen en doen dan maar wat. Ik doe de opleiding nu samen met mijn werknemer Corien, die ook personal training geeft bij VivFit. We vinden het super interessant en raken niet uitgekeken ;-) 

Passen gelijk alles toe in onze praktijk. Een echte aanrader om deze opleiding te volgen!

Contact informatie

Adres
Olsmansdijk 7A, Hoogenweg, Nederland
Telefoon
Postcode
7793HS

Over de coach

Vivian van der Weide

Gebruiker sinds 11 maanden
Toon profiel

Neem contact op

Vivian vd Weide Voeg beoordelingen toe

Schrijf een beoordeling....
5
Voeg beoordelingen toe
  • Femke

    Ik heb bij haar getraind tijdens de zwangerschap. Ze legt erg goed uit en heb er erg veel aan gehad. Nu doe ik het core restore programma bij Corien en Vivian, super leuk!

  • Viv1985

    💪

Schrijf een beoordeling....

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliseerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *