Vivian vd Weide

Over deze coach

Meld misbruik

vivfit 3

Vivian vd Weide

Mijn naam is Vivian vd Weide, ben 38 jaar en moeder van 2 kids.

Ik ben al 15 jaar werkzaam als turn en acrocoach en sinds 2021 ook personal trainer met mijn eigen bedrijf. Ik ben begonnen als voedingscoach maar al snel merkte ik dat voeding alleen niet genoeg is en daarbij het trainen met de klant je veel meer kan brengen. Als je eenmaal in die flow zit, is alles makkelijker vol te houden. 

Ik kwam via een beurs terecht bij diastase workshop. Ik was net geopereerd aan een buikwandbreuk/keizersnede en vond dit erg interessant. Toen ze het over begeleiden had tijdens en na de zwangerschap herkende ik mij in zoveel dingen. Vroeg informatie op over de PowerMama opleiding en gelijk dezelfde week heb ik mij ingeschreven.

Deze extra hulp in onze omgeving wordt veel om gevraagd. Veel weten niet waar ze moeten beginnen en doen dan maar wat. Ik doe de opleiding nu samen met mijn werknemer Corien, die ook personal training geeft bij VivFit. We vinden het super interessant en raken niet uitgekeken ;-) 

Passen gelijk alles toe in onze praktijk. Een echte aanrader om deze opleiding te volgen!

Contact informatie

Adres
De Nieuwe Haven 6A, Hardenberg, Nederland
Telefoon
Postcode
7772BC

Over de coach

Vivian van der Weide

Gebruiker sinds 2 jaar
Toon profiel

Neem contact op

Vivian vd Weide Voeg beoordelingen toe

Schrijf een beoordeling....
5
Voeg beoordelingen toe
 • Kim

  Tijdens de zwangerschap begonnen met de powermom trainingen bij Vivian en Corien.
  Goede, persoonlijke, gezellige en professionele trainingen, waar je ook in je dagelijkse leven zeker wat aan hebt! Na de bevalling ben ik hier weer begonnen met de trainingen, hierin ook goede begeleiding en tips hoe dit aan te pakken na een keizersnede!

  Zeker een aanrader om te gaan trainen tijdens en na de zwangerschap! 💪🏼

 • Suzanne Heerkes

  Tijdens de zwangerschap en nu na de zwangerschap aan het trainen bij Vivian en Corien. Twee super lieve, betrouwbare vrouwen met veel (lichaams)kennis. Je word goed begeleid, krijgt duidelijke uitleg en zij kunnen uitleggen waarom een oefening op een bepaalde manier gedaan moet worden. Tijdens alle oefeningen wordt er goed op je gelet en wordt je zo nodig geholpen met de juiste houding aannemen. Ik sport hier met super veel plezier en heb een voldaan gevoel na de training. Complimenten!

 • Femke

  Ik heb bij haar getraind tijdens de zwangerschap. Ze legt erg goed uit en heb er erg veel aan gehad. Nu doe ik het core restore programma bij Corien en Vivian, super leuk!

 • Viv1985

  💪

Schrijf een beoordeling....

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliseerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *