Patricia van Leeuwaarde

Over deze coach

Meld misbruik

Ontwerp zonder titel (67)

Patricia van Leeuwaarde

Zwanger en herstel: Tijdens en na je zwangerschap trainen in Almere.

Woon je in de omgeving van Almere en ben je zwanger of recent bevallen? Je kunt bij mij terecht voor functionele krachttraining tijdens en na je zwangerschap, Core Restore voor na de bevalling en bereid je voor op de bevalling middels zwangerschapsyoga en/of een bevallingsworkshop.

Contact informatie

Adres
Markerkant 13 3 B, Almere, Nederland
Telefoon
Postcode
1314 AL

Over de coach

Patricia van Leeuwaarde

Gebruiker sinds 2 jaar
Toon profiel

Neem contact op

Patricia van Leeuwaarde Voeg beoordelingen toe

Schrijf een beoordeling....
5
Voeg beoordelingen toe
 • Kaylee

  Ik heb bij Patricia diverse lessen gevolgd. Voor mijn bevalling heb ik de zwangerschapsyoga en powermama les gevolgd. Ik kan deze lessen zeker aanraden. Ik heb mij tot week 40 super fit gevoeld door de powermama lessen en door de yoga nam ik ook tijd om te ontspannen.

  Na mijn bevalling ben ik ook begonnen met core restore. Ook dit is zeker een aanrader. Je wordt goed begeleid met oefeningen die geschikt zijn voor jouw herstel!

 • Nigina

  Bij Patricia begonnen met zwangerschapsyoga. Haar tips hebben me echt door de bevalling heen gesleept. Daarom ook na de bevalling ervoor gekozen om de core restore cursus en powermama lessen te volgen bij haar. Patricia weet waar ze het over heeft en kan je daardoor gericht adviseren. En dat is zo belangrijk voor postnatale herstel, want je kunt anders (meer) schade aanrichten. Ik kan haar lessen iedereen aanraden!

 • Myrou Bilkerdijk

  Ik wenste dat ik dit eerder had kunnen doen! Alles wat je zou moeten weten, maar dan met super veel aandacht en complete uitleg. Het belangrijkst vind ik dat je van Patricia tot in de puntjes wordt meegenomen, zodat je zelf écht begrijpt wat je moet doen, waar je op moet letten en hoe jij jezelf kunt blijven verbeteren / corrigeren, ook (juist) na de training. Filmpjes kan iedereen volgen, maar postnatale training is zo specifiek, dat je meer moet weten dan een algemeen idee om echt te voelen dat je effectief bezig bent. Patricia geeft jou dit mee, met heel veel interesse, liefde en aandacht. Zeker boeken dus, deze cursus!

 • Graziëlla

  Core restore cursus gevolgd en daarna power mama. Dit zijn perfecte trainingen om langzaam op te bouwen na een bevalling.

  Patricia luistert goed naar je en heb de persoonlijke aandacht voor de klachten als zeer prettig ervaren. Ze geeft je oefeningen die je echt vooruit helpen. Na 5 weken goed hersteld en sterker geworden met de trainingen. Ook de pijn is flink verminderd. Veilige omgeving en zeker een aanrader voor elke vrouw na de bevalling !

 • Nicole

  Het core restore programma kan ik aanraden aan elke net bevallen mama! Of als je bevalling enige tijd geleden is, maar nog met lichamelijke klachten rondloopt.

  Patricia kijkt tijdens de lessen heel goed naar jouw persoonlijke probleem gebied en geeft oefeningen op maat, zodat je naar je herstel toe kan werken. Naast de oefeningen krijg je ook de theorie achter de verandering die je lichaam heeft ondergaan en waarom bepaalde oefeningen wel en niet goed zijn voor je herstel.
  In 6 weken tijd heeft mijn herstel grote stappen gezet. Om weer op het oude niveau te komen ben ik na de core restore met de power mama gestart. Ook super leuk!

Schrijf een beoordeling....

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliseerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *