Valerie Brouwer - PowerMama

Valerie Brouwer

Over deze coach

Meld misbruik

Lachen + post partum

Valerie Brouwer

PowerMamaCoach in Zoetermeer

Ik ben er om mama's (to be) te begeleiden tijdens en na hun zwangerschap. Door de cursussen en trainingen die ik aanbied zorg ik ervoor dat ze fit, sterk, veilig en verantwoord met zelfvertrouwen hun zwangerschap doorstaan en sterker worden na hun bevalling.

Je kan bij mij terecht voor functionele krachttraining met speciale aandacht voor de bekkenbodem, core, ademhaling, houding en mobiliteit. De trainingen zijn opgebouwd dat iedereen op elke fitness niveau en achtergrond mee kan doen.
De trainingen bied ik aan in de sportieve Preggo cursus. Voor na de bevalling geef ik een sportief herstelprogramma Restore your Core. Wil je na het oppakken van je eigen sport ook onder deskundige begeleiding blijven sporten? Dan zijn de STRONG MOMS lessen echt iets voor jou!

Toch liever 1 op 1 trainingen volgen? Bij mij kun je terecht voor Personal training.

Ben je al langere tijd geleden mama geworden en ervaar je nog steeds bepaalde klachten zoals; bekkenpijn, urine verlies, diastase of andere bekkenbodem klachten? Weet dat je dan ook bij mij terecht kunt. Ik zal dan met andere professionals samen de klachten aanpakken.

Contact informatie

Adres
2717 DS Zoetermeer, Netherlands
Telefoon
Postcode
2717 DS

Over de coach

Valerie Brouwer

Gebruiker sinds 2 jaar
Toon profiel

Neem contact op

Valerie Brouwer Voeg beoordelingen toe

Schrijf een beoordeling....
5
Voeg beoordelingen toe
  • Romy

    Ik heb de 5 daagse PREGGO cursus bij Valerie gevolgd en deze is mij heel goed bevallen! De combinatie van theorie en praktijk was erg prettig. Je leert echt te begrijpen wat er in je lijf gebeurd, welke aanpassingen je moet maken en waarom. Er is genoeg ruimte voor persoonlijke begeleiding binnen de groepslessen, omdat de groepen klein worden gehouden. Het maakt ook niet uit hoe “fit” je wel/niet bent, omdat de oefeningen op maat worden uitgevoerd. Deze kennis en brede selectie aan oefeningen die we samen hebben gedaan zijn een hele fijne basis voor mij geweest voor de individuele trainingen na de cursus in de sportschool en thuis. Ik kan met zelfvertrouwen door trainen en weet naar welke signalen ik moet luisteren/hoe ik mijn spieren moet gebruiken om dit veilig te doen. Ik ben momenteel 32 weken zwanger en geloof dat de cursus een grote impact heeft gehad op mijn positieve zwangerschap so far in trimester 2 en 3; ik ervaar geen rug klachten, geen bekken klachten, (nog) geen vocht in mijn voeten of onderbenen, en voel mij energiek en fit. De cursus is dus zeker een aanrader!

  • Nathalie

    Super goeie coach. Veel sport en trainings ervaring. Heeft veel ervaring. Sport heel graag bij haar. Super lief en gezellige en leuke lessen

Schrijf een beoordeling....

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliseerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *