Tanja Oomen

Over deze coach

Meld misbruik

1000000035

Tanja Oomen

Hi! Mijn naam is Tanja, ik ben 29 jaar oud en woon samen met mijn partner Yoeri en onze kids Jaro (2021) en Irina (2023) in Delft.

In 2019 was ik als beginnend personal trainer geïnteresseerd in hoe ik zwangere cliënten veilig en functioneel kon trainen. Dus begon ik met een verdiepende cursus. Mijn interesse en fascinatie voor zwangerschappen werd hier helemaal bij aangewakkerd. Uiteindelijk leidde deze cursus mij naar Powermama en heb ik beide opleidingen hier gevolgd. Na een miskraam en 2 voldragen zwangerschappen in 3 jaar tijd heb ik alleen nog maar meer motivatie gekregen om mama's (to be) te begeleiden. Naast mijn werk als pre- en postnataal trainer heb ik mezelf als diëtist gespecialiseerd in voeding bij een kinderwens en tijdens de pre en postnatale periode.

Ik werk nu al ruim 5 jaar met plezier als personal trainer en (sport)diëtist bij NumberOne Personal Training. Ik geef hier voedingsconsulten, 1 op 1 (of 2) trainingen en small group lessen. Ik help vrouwen graag om zich fitter en zelfverzekerder te voelen. In onze huidige maatschappij is de druk op mama's groot om te presteren en om in no time "in shape" te zijn na een bevalling. Mijn missie is om vrouwen te leren goed voor zichzelf te zorgen zodat ze zich sterk en zelfverzekerd te voelen tijdens hun dagelijkse activiteiten als (nieuwe) mama. Zonder hier het getal van de weegschaal aan te plakken!

Contact informatie

Adres
Burgemeestersrand 198b, Delft, Netherlands
Telefoon
Postcode
2625 NZ

Over de coach

Tanja Oomen

Gebruiker sinds 2 jaar
Toon profiel

Neem contact op

Tanja Oomen Voeg beoordelingen toe

Schrijf een beoordeling....

Er zijn (nog) geen beoordelingen.

Schrijf een beoordeling....

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliseerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *