Tamara Gregoor

Over deze coach

Meld misbruik

291618672_612888033324881_2937689610893907660_n

Tamara Gregoor

Ik ben een enthousiaste jonge dame van het jaar 79, geboren en opgegroeid in het verre Limburg. Ik volgde met heel mijn hebben en houden de liefde en strandde met 3 honden in Maldegem. Ondertussen bestaat ons gezin uit 7 viervoeters, verschillende tweevoeters, 2 jongvolwassenen en mijn vriend. De passie voor de honden bracht ons samen. We doen allebei aan canicross en lopen dus soms als zotten achter de honden aan.

Ik ben een aantal jaren begeleid door een personal trainer en leerde dus eerst de andere kant van het verhaal kennen. Toen ik in Maldegem terecht kwam ben ik meteen begonnen aan de opleiding physical trainer en NASM certified personal trainer bij Physical Coaching Acadamy omdat ik aan de andere kant wilde staan.

Ik heb besloten om mij te verdiepen in (aanstaande moeders) en volgde zowel nationale als internationale opleidingen (Powermama, Physical Coaching Academy, Girls Gone Strong). Vrouwen moeten zowel tijdens als na het zwangerschap veilig kunnen en zeker blijven sporten. Kracht en conditie wordt (verder) opgebouwd met een persoonlijke aanpak. Er wordt telkens individueel traject opgesteld. 

Video

Contact informatie

Adres
Aardenburgkalseide 254, Maldegem, Belgium
Telefoon
Postcode
9990

Over de coach

Tamara Gregoor

Gebruiker sinds 2 jaar
Toon profiel

Neem contact op

Tamara Gregoor Voeg beoordelingen toe

Schrijf een beoordeling....

Er zijn (nog) geen beoordelingen.

Schrijf een beoordeling....

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliseerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *