T.I.J.G.E.R PowerMama - Shareena Shriladevi Jongen - PowerMama

T.I.J.G.E.R PowerMama – Shareena Shriladevi Jongen

Over deze coach

Meld misbruik

T.I.J.G.E.R-3.1

T.I.J.G.E.R PowerMama – Shareena Shriladevi Jongen

Training In Je Gezondheid En Resultaat

Shareena

Na het krijgen van mij enige echte kopiekat in 2018 wist ik het absoluut zeker.. Juist omdat ik al kennis had over training en gezondheid des te meer was ik verbaasd over de weinig tot geen begeleiding tijdens en na mijn eigen zwangerschap. Daarbij trainde ik ook al moeders met bekkenproblematieken of anders gezegd, ik pis gewoon in m’n broek als ik moet lachen en of springen en dit alles komt door mijn zwangerschap plusminus 15 jaar geleden. De maat was vol, ik heb toen alles aan de kant gegooid en ben gestart met een specialisatie in pre-postnatale training.

Mijn naam is Shriladevi Shareena Jongen-Algoe en ik ben samen met mijn partner Roland Jongen de oprichter en eigenaar van Training In Je Gezondheid En Resultaat oftewel T.I.J.G.E.R

Ik ben onwijs trots op mijn eigen herstel van diastase en incontinentie. Sinds 2020 hebben wij de PowerMama lessen met heel veel liefde en plezier geïntegreerd binnen T.I.J.G.E.R. Het is fantastisch om met mama’s (in spe) de kennis te delen, te begeleiden en te ondersteunen voor, tijdens en na de zwangerschap.

Wij streven ernaar om mensen niet alleen fit te maken en fit te houden, maar ook om hen te coachen over voeding, levensstijl, stress, emotie en andere cruciale aspecten van het leven. Onze visie omvat een holistische benadering van gezondheid, waarbij zowel lichaam als geest centraal staan.

Tijdens trainingssessies ontvangen leden niet alleen begeleiding voor hun fysieke training, maar krijgen ze ook waardevolle informatie over mentale gezondheid en een dieper inzicht in wat gezondheid precies inhoudt. Bovendien wordt er aandacht besteed aan ‘onzichtbare’ factoren van gezondheid, zoals luchtkwaliteit, de effecten van bepaalde supplementen en het belang van wat je op je huid smeert.

Deze uitgebreide aanpak van gezondheid en welzijn maakt ‘Training In Je Gezondheid En Resultaat’. Wij zijn toegewijd aan het bieden van een omvattende ondersteuning die verder gaat dan het traditionele concept van een gezondheids- of fitnessclub.

Met ons nieuwe programma gelanceerd in december 2023, T.I.J.G.E.R PowerMama Bevalt, dragen wij nog meer bij aan sterke, gezonde gezinnen. Dit is geen ‘vrouwen only’ traject. Wij betrekken nadrukkelijk ook de mannen bij de zwangerschapssessies. Het gevoel van machteloosheid dat vaak geassocieerd wordt met aanstaande vaders, wordt zodoende geadresseerd en vervangen door een gevoel van empowerment en betrokkenheid.

Bereid je voor om de verandering in jezelf te ontdekken, een verandering aangedreven door passie, kennis en persoonlijke aandacht.

Training In Je Gezondheid En Resultaat, de naam zegt het al; de sleutel tot verbetering zit in jezelf… wij zijn er enkel om jou daarnaar toe te leiden.

 

Contact informatie

Adres
Kerkrade, Limburg, Netherlands
Telefoon
Postcode
6465 BT

Over de coach

Shareena Shriladevi Jongen

Gebruiker sinds 2 jaar
Toon profiel

Neem contact op

T.I.J.G.E.R PowerMama – Shareena Shriladevi Jongen Voeg beoordelingen toe

Schrijf een beoordeling....
5
Voeg beoordelingen toe
 • Sandra

  Top coach met heel veel kennis en verstand van zaken. Bovendien neemt zij ook de tijd om te luisteren na jonge moeders en waar ze mee worstelen.
  Complimenten voor jouw training en bedankt voor alle fijne en behulpzame tips tijdens het core restore programma.

 • Shriladevi Jongen

  Zo speciaal dat ik de aftrap heb mogen geven met de lessen van T.I.J.G.E.R Core Restore. Inmiddels 11 weken geleden bevallen van een zoon en tijdens de zwangerschap meegedaan met PowerMama.
  Dus ik wist meteen wie
  ( Shriladevi) ik moest bellen om te werken aan mijn herstel.
  Een goeie opbouw in de lessen.
  Training op maat. Ook oefeningen om thuis te herhalen. Dit is zeer prettig. Oefeningen voor je core, bekkenbodem, kracht, ademhaling. Om zo weer terug te komen op mijn niveau voor de zwangerschap. Wat ontzettend leuk is, is dat je je kleine mag meenemen. Heerlijk is dat.
  Shriladevi heel erg bedankt voor je lessen en alle tips/oefeningen.
  Ik voel me hierdoor fit en krijg mijn kracht weer terug. Heel veel succes met je lessen en de andere mama’s die hieraan gaan deelnemen.
  Chantal van der Horst

 • Anne.dolman

  Ik ben altijd graag sportief bezig en was tijdens mijn zwangerschap op zoek naar een geschikte training om dit op een verantwoorde manier te kunnen blijven doen. Zo kwam ik bij het programma van t.i.j.g.e.r. powermama’s terecht. De lessen zijn een combi tussen theorie en praktische oefeningen voor o.a. je bekkenbodem, houding en core. Deze kon ik vervolgens ook ook weer toepassen in de sportschool. De lessen van Shriladevi zijn goed opgebouwd en haar enthousiasme zorgt ook veel motivatie. Zeker een aanrader voor alle aanstaande mama’s!

 • chantal_vdhorst

  Op dit moment zwanger van mijn eerste kindje en daarbij een trainings programma aan het volgen bij T.i.j.g.e.r Power Mama’s. Erg fijn! Training op maat. Duidelijke uitleg en coaching. Ook oefeningen om thuis te herhalen. Oefeningen voor je core, bekkenbodem, balans, kracht en ademhaling. De les duurt een uur en vliegt voorbij. De training is uitdagend, met een goede opbouw. Hierdoor behoud ik mijn conditie en voel ik me fit. Complimenten voor Shriladevi, je bent een topper en helpt me zo de laatste weken van mijn zwangerschap door om fit te blijven. Thanks!

 • Shriladevi Jongen

  I was looking for a comprehensive and safe training that I could do during pregnancy and PowerMama was exactly that and more. Shrila was super nice and clear since the beginning. She explained all about the muscles that we were going to train, the Dos and Don’ts during the training and finally guided us through the practical exercises. In the end, she teaches you the correct ways to move during and after pregnancy, which in turn helps you to have a better condition and to be more aware of your posture on a daily basis. Even those days when I was a little bit in pain, I always left the session feeling even better. I definitely recommend it, for both pregnancy and post-partum training, you will enjoy it and feel great afterwards! Thank you ShrilaDevi! we will meet again for sure 😉 Daniella Carrillo

Schrijf een beoordeling....

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliseerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *