Marjolijn Snippe

Over deze coach

Meld misbruik

marjolein_powermama©Imageby-ilse+31614998613__N4A5715-DeNoiseAI-low-light-klein

Marjolijn Snippe

Moeder worden en zijn: een heel speciale en bijzondere fase in het leven van een vrouw. Ikzelf ben moeder van een jongen van 7 jaar. Tijdens mijn zwangerschap en de periode na mijn bevalling, heeft het me heel erg geholpen dat ik sportte, bewust bezig was met mijn leefstijl (voeding, bewegen, slaap, mindset) en me bewust heb laten informeren over wat zwangerschap en bevallen is, wat dit doet met jou als vrouw en hoe je hier mee om kunt gaan. En terugkijkend heeft dat mij het vertrouwen gegeven om te luisteren naar mijn lijf en dit serieus te nemen, wat deze periode extra mooi heeft gemaakt.  

Ik weet: iedere situatie is anders, je hebt niet altijd alles in de hand. Maar ik ben er wel van overtuigd dat er manieren zijn om jezelf krachtiger en met meer vertrouwen in de zwangerschap te gaan. Ik wil met mijn ervaring als crossfit coach, psycholoog en coach één van die hulpmiddelen aanbieden aan zwangere en pas bevallen vrouwen, om hun zwangerschap en (herstel na) bevalling positief te beïnvloeden.  

Zoals geschreven: ik geef CrossFit trainingen, in onze gym (run ik samen met mijn man). In de sport zie ik veel vrouwen die tijdelijk of helemaal stoppen met trainen, zodra ze zwanger zijn. Omdat zij en hun coaches niet goed weten wat wel en niet veilig is, wat wel of niet helpend is. Daar wil ik verandering in brengen: ik wil met het powermama programma helpen om vrouwen tijdens de zwangerschap veilig en verantwoord door te laten trainen en na bevalling weer te laten starten met sporten.  

Natuurlijk omdat het goed is voor de aanstaande moeder en baby. En ook omdat ik veel vrouwen ken, die zich in het dagelijks leven blijer en krachtiger voelen als zij regelmatig functioneel trainen. 

Daarom wil in Hoogeveen dit sportaanbod bieden, die aan de ene kant rekening houdt met dat je zwanger/net bevallen bent. En je dus op een veilige en bij jouw passende manier laat trainen, je kennis biedt over wat er verandert in je lijf en hoe je tijdens het sporten goed voor jezelf en je baby kan zorgen. En aan de andere kant een manier van sporten tijdens de zwangerschap die je niet alleen tot zachte, zorgzame moeder maakt, maar juist ook een krachtige, sterke vrouw die weet wat zij wel/niet kan en wil als het gaat om sporten en leefstijl.  

De levensfase waarin deze vrouwen zich bevinden, is het contact intensiever, diepgaander dan alleen het sporten. Daar haal ik als persoon extra mijn plezier en energie uit. 

Contact informatie

Adres
Voltastraat 2, Hoogeveen, Nederland
Telefoon
Postcode
7903 AB

Over de coach

Marjolijn Snippe

Gebruiker sinds 2 jaar
Toon profiel

Neem contact op

Marjolijn Snippe Voeg beoordelingen toe

Schrijf een beoordeling....

Er zijn (nog) geen beoordelingen.

Schrijf een beoordeling....

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliseerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *