Jojanneke Last - PowerMama

Jojanneke Last

Over deze coach

Meld misbruik

Chantik Photography Fit Progression-101

Jojanneke Last

Hi, Jojanneke hier! 🙋🏼‍♀️

Ik ben 31 winters jong en woon samen met mijn vriend Laurens, hond (Barbell) en 2 katten (Kettlebell & Stampertje) in het mooie Kampen.

Vanuit mijn bedrijf Fit Progression werk ik voornamelijk met vrouwen die weer lekker in hun hoofd en lijf willen komen in welke fase van hun leven dan ook.

Als we niet lekker in ons lijf zitten, zoeken we vaak dé oplossing in afvallen en (starten met) sporten, maar mijn focus is altijd om jou (weer) dichter bij jezelf te leren staan en de leefstijl in te richten zoals het voor jou past i.p.v. zoals je denkt dat het 'hoort'! Dat doe ik middels Personal Training, Bootcamp, Groepslessen, Leefstijl- en vitaliteitscoaching.

Veiligheid staat bij mij hoog in het vaandel. Sporten kan in alle fases van je leven, maar je moet wel weten wat je doet en waarom je dat doet. Zelf heb ik ervaren hoe kwetsbaar je je kunt voelen tijdens een zwangerschap - en ik vond het onwijs fijn dat ik destijds een beetje zekerheid kon halen uit de kennis die ik inmiddels bezat door o.a. de PowerMama opleiding. Zelf de touwtjes in handen hebben, daar hou ik van ;-)

In Januari '23 hebben wij zelf helaas ons kindje verloren in de zwangerschap en daarbij liep ik onwijs aan tegen de taboe die heerst op zwangerschapsverlies en fertiliteitstrajecten. De combinatie van ons eigen verlies en diverse klanten die ik op dat moment ondersteunde in Fit blijven tijdens hun fertiliteitsprocessen, heeft bij mij de passie aangewakkerd om hier meer gehoor én begeleiding aan te geven!

Een zwangerschap, voldragen of niet - heeft impact op je lijf, op jouw vitaliteit en op hoe jij je voelt als vrouw. Hoe fijn zou het zijn om daar een beetje meer grip op te kunnen krijgen? Om de connectie met je lichaam te houden? Om te weten dat -hoe jij je aanloop richting zwangerschap, de zwangerschap zelf en het herstel daarna gewoon écht goed en veilig aanpakt?!

Het is mijn missie om jou daarin een stukje vertrouwen terug te geven.
Ik ben er voor je als je fit zwanger wil worden, als je al 100'en negatieve testen in je handen hebt gehad, als je zwanger bent, net bent bevallen of al jaren moeder bent en nu weer tijd maakt voor jezelf 🙏🏻.

Contact informatie

Adres
Bovensingel 80, 8266 BW Kampen, Netherlands
Telefoon
Postcode
8266 BW

Over de coach

Jojanneke Last

Gebruiker sinds 2 jaar
Toon profiel

Neem contact op

Jojanneke Last Voeg beoordelingen toe

Schrijf een beoordeling....
5
Voeg beoordelingen toe
 • Kelsey

  De afgelopen maanden heb ik de lessen powermama zwanger bij Jojanneke gevolgd. Hier heb ik zo ontzettend veel aan gehad!
  Dit is mijn eerste zwangerschap en wist niet goed wat ik nu het beste kon doen qua sporten en op welke manier. Jojanneke heeft mij hier heel goed bij geholpen en daardoor voelde ik mij weer lekker fit.
  Het is zelfs zo goed bevallen dat ik bij haar tijdens de rest van mijn zwangerschap en hopelijk tot het eind ook blijf trainen!

 • Geanne

  Ik heb het programma Powermama Zwanger bij Jojanneke gevolgd.

  Ze is een fijne coach die weet waar ze het over heeft. Tijdens de lessen neemt ze echt tijd voor elke deelnemer om te helpen en corrigeren waar nodig. Past de oefeningen aan op ieders niveau, wat heel prettig werkt. Zorgt er echter ook voor dat je wel wordt uitgedaagd om net dat stapje extra te zetten.

  Een fijne en leuke manier om onder goede begeleiding tijdens de zwangerschap te sporten.

 • Anouk Mulder

  Na mijn bevalling en keizersnede wilde ik op de juiste manier weer starten met sporten. Ik heb zelf ervaring met crossfit en fitness en zocht iemand die mij kon begeleiden in mijn herstel na mijn zwangerschap op dit gebied.

  Jojanneke is een gepassioneerde, deskundige en begripvolle coach en trainer.
  Er werd gekeken naar mijn diastase en ik kreeg een schema op maat, tussendoor werd ik weer gecheckt en kreeg ik weer een nieuw schema. De schema’s werden persoonlijk doorgenomen in de sportschool, waarbij ik veel feedback kreeg.

  Ik merk dat ik steeds sterker word en erg bewust ben geworden van mijn ademhaling en houding tijdens het trainen. Ik kan het zeker aanraden!

Schrijf een beoordeling....

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliseerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *