Jill Thurman

Over deze coach

Meld misbruik

WhatsApp Image 2022-09-15 at 11.19.53 AM (1)

Jill Thurman

Mijn missie is om mama’s (in the making) de draagkracht en het zelfvertrouwen verder te helpen ontwikkelen die al diep van binnen schuilt. Met een stukje zachtheid, maar zeker ook uitdaging!

Vanuit Den Haag bied ik als gecertificeerde pre-en postnatale trainer en PowerMama coach effectief bewezen trainingsprogramma's aan, gecombineerd met voedingsadvies om zo samen de beste resultaten te behalen.

 

Contact informatie

Adres
Badhuisstraat 115, The Hague, Netherlands
Telefoon
Postcode
2584HG

Over de coach

Jill Thurman

Gebruiker sinds 2 jaar
Toon profiel

Neem contact op

Jill Thurman Voeg beoordelingen toe

Schrijf een beoordeling....
5
Voeg beoordelingen toe
 • Rayette

  Heel blij met de Powermama trainingen van Jill bij Powermama Gym. Haar trainingen zijn afwisselend en zij legt goed uit wat en waarom we de oefeningen doen. Dit zorgt voor meer vertrouwen in mijn lichaam om veilig te blijven trainen. Ik kan meer dan dat ik dacht. De oefeningen geven mij inspiratie om ook thuis oefeningen te doen. Ik heb minder klachten dan mijn eerste zwangerschap en geloof dat dit te maken heeft met het volgen van de powermama trainingen.

 • Maria

  Jill heeft niet alleen de kennis maar ook het luisterend oor voor mama’s die graag terug willen sporten. Ze kan zich goed verplaatsen in je situatie en geeft je tip top begeleiding.

 • Anouk

  Fijne coach met veel aandacht voor zowel lichaam als geest😇. Hele leuke klik met Jill en geniet altijd van haar goede lessen!

 • Larissa

  Jill is een super fijne coach die zich goed kan inleven in de fanatieke crossfitter en zorgt voor genoeg uitdaging in de workouts. Ook voor andere ‘mama isues’ heeft ze een luisteren oor en ze zorgt er altijd voor dat je met een goed gevoel naar huis gaat.

 • Ellis

  Relaxte, “down to earth” coach die werkt met zoveel passie en zich richt op de persoon. Jill staat altijd voor je klaar! Zeker een aanwinst voor het powermama-team. Hele fijne lessen bij Jill gehad!

Schrijf een beoordeling....

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliseerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *