Jeanine Manuputty - PowerMama

Jeanine Manuputty

Over deze coach

Meld misbruik

f25e95e3-8afe-496e-8518-b4dfd606553c
4.8 10 beoordelingen
Populair

Jeanine Manuputty

PowerMama lessen & cursussen in DE PowerMama Gym

Op een verantwoorde manier blijven sporten tijdens en ná je zwangerschap is belangrijk. Ik vind het dus geweldig dat ik jou, als Mama (in spé) hierin mag begeleiden en we tegelijkertijd ervaringen kunnen uitwisselen over het moederschap.

Contact informatie

Adres
Dunantstraat 1211, Zoetermeer, Nederland
Postcode
2713PT

Over de coach

Jeanine Manuputty

Gebruiker sinds 1 jaar
Toon profiel

Neem contact op

Jeanine Manuputty Voeg beoordelingen toe

Schrijf een beoordeling....
4.8
Voeg beoordelingen toe
 • Shanice

  Zeer fijne tijd gehad en veel geleerd bij Jeanine. In je zwangerschap en bevalling verandert er een hoop aan je lichaam, tijdens de lessen leer je op een bewuste manier om verschillende oefeningen uit te voeren om je lichaam weer aan te sterken.

 • Laura

  Zowel het sporten tijdens de bevalling als de core restore cursus waren heel fijn om te volgen bij Jeanine. Er is tijdens de lessen veel aandacht voor het op de goede manier gebruik maken van je veranderende lichaam. En het is nog gezellig ook!

 • Lindie

  Ik heb core restore gevolgd bij Jeanine. Ze zorgt voor fijne leerzame en gezellige trainingen. Ze geeft veel persoonlijke aandacht tijdens het uitvoeren van oefeningen en bespreekt uitgebreid de vragen die er zijn. Ik vind het heel fijn bij haar te trainen!

 • Vivienne

  Een hele fijne trainster en ervaringsdeskundige op het gebied van sporten tijdens en na de zwangerschap. Ze heeft een hele fijne manier van benaderen die tot veel inzicht lijdt. Ook biedt ze veel ruimte voor reflectie en feedback. Super!

 • Rayette

  Bij Jeanine mocht ik de Core Restore volgen. Het was een erg fijne ervarinf. De rust die zij uitstraalt en de duidelijke uitleg tijdens de training/cursus vond ik erg fijn. Ze weet waar ze het over heeft en bespreekt ook onderwerpen vanuit haar eigen ervaring. Erg leerzaam en leuk. Zeker een aanrader!

Schrijf een beoordeling....

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliseerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *