Geertrui Seaux - PowerMama

Geertrui Seaux

Over deze coach

Meld misbruik

GeertruiPT-67-square

Geertrui Seaux

Hi! Ik ben Geertrui. Gecertificeerd Personal Trainer en eigenaar van The Best You Personal Training & Lifestyle in Delft waar ik Personal-, DUO-, en Small Group Training geef.

Na de geboorte van mijn 1e kindje gaf de bekkenbodemfysiotherapeut aan dat ik waarschijnlijk nooit meer een marathon zou lopen. Dat was -als fervent hardloper- even goed slikken, maar als jonge moeder deed ik rustig aan, zeker tijdens mijn daaropvolgende zwangerschappen. En na de geboorte van mijn 3e kindje leek ooit weer kunnen hardlopen mijlenver weg. Met de juiste training en begeleiding werd ik steeds sterker, energieker, en uiteindelijk fitter dan ooit. In 2022 liep ik tóch weer een marathon in mijn beste tijd ooit! De kracht en het zelfvertrouwen dat dit fit zijn en het ongehinderd kunnen sporten me geeft draag ik elke dag met me mee.

Het is dan ook mijn passie om vrouwen en mama's (to-be) sterker en fitter te maken, en ook dat stuk zelfvertrouwen (terug) te geven. Ongeacht je niveau of doelstelling.

Neem gerust contact op met vragen, of voor een vrijblijvende (digitale) kop koffie!

Contact informatie

Adres
Delft, Nederland
Telefoon
Postcode
2628ZK

Over de coach

Geertrui van Tuinen-Seaux

Gebruiker sinds 1 jaar
Toon profiel

Neem contact op

Geertrui Seaux Voeg beoordeling toe

Schrijf een beoordeling....
5
Voeg beoordeling toe
  • Chantal de Hoog

    Het was prettig om samen met Geertrui weer vertrouwen te krijgen in mijn eigen ‘nieuwe’ lichaam na de bevalling en mijn spierkracht en conditie weer op te bouwen. De les bood een mooie afwisseling tussen theorie en praktijk, praktische oefeningen die thuis ook uit te voeren zijn en er heerste een prettige, ontspannen sfeer. Zeker een aanrader!

Schrijf een beoordeling....

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliseerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *