Claire Goossens| - PowerMama

Claire Goossens|

Over deze coach

Meld misbruik

Bijscholingsdag CoreAcademy
0 0 beoordelingen

Claire Goossens|

Voordat ik PowerMama-coach werd, heb ik PowerMama zelf ervaren vanaf 6 weken zwanger (van mijn 2e kindje) tot 10 maanden na de bevalling. Na mijn eerste zwangerschap kreeg ik te maken met een postpartum depressie. Sporten heeft mij toen enorm geholpen om zowel fysiek als mentaal weer beter in mijn vel te komen. Dus toen ik opnieuw zwanger raakte wilde ik het sporten niet opgeven. PowerMama was precies wat ik nodig had.

Het is mijn persoonlijke missie geworden om zo veel mogelijk vrouwen te helpen om sterk door hun zwangerschap heen te komen, om voorspoedig te herstellen, om zichzelf te blijven ondanks hormonale veranderingen en om met plezier te blijven bewegen met een lijf dat nogal wat te verduren heeft rondom de zwangerschap en bevalling.

Bij HealthclubNU bieden we drie keer per week doorlopende PowerMama-lessen aan. Je kunt elk moment instromen. Ook vrouwen die al langer geleden zijn bevallen en nog zwangerschapsgerelateerde klachten hebben zoals bekkenpijn, incontinentie, verzakking of diastase zijn van harte welkom.

Contact informatie

Adres
Heemstede, North Holland, Netherlands
Telefoon

Over de coach

info@hcnu.nl

Gebruiker sinds 3 jaar
Toon profiel

Neem contact op

Claire Goossens| Voeg beoordelingen toe

Schrijf een beoordeling....

Er zijn (nog) geen beoordelingen.

Schrijf een beoordeling....

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliseerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *