Christel van den Berg - PowerMama

Christel van den Berg

Over deze coach

Meld misbruik

20210616_063446

Christel van den Berg

Welkom bij Hero Sport en voeding! Ik ben Christel van den Berg, een gepassioneerde pre- en postnatale fitnesscoach met een holistische benadering van gezondheid en welzijn. Mijn missie is om vrouwen te begeleiden naar een gezond lichaam en een gezonde geest in alle fasen van het leven.

Met een achtergrond in sport en voeding, geloof ik sterk in de kracht van een evenwichtige levensstijl. Ik geloof dat een gezond lichaam en een gezonde geest hand in hand gaan.

Als pre- en postnatale fitnesscoach begrijp ik de unieke behoeften van vrouwen tijdens de zwangerschap en na de bevalling. De programma's zijn zorgvuldig ontworpen om veilige en effectieve trainingen te bieden die zijn afgestemd op de individuele behoeften en mogelijkheden van elke vrouw. Of je nu zwanger bent, net bevallen bent of al een tijdje moeder bent.

Bij Hero Sport en Voeding werken we in kleine groepen. Samen creëren we een ondersteunende en inspirerende omgeving waarin elke PowerMama haar doelen kan bereiken !

Contact informatie

Adres
Hartogsweg 18
Postcode
8271 PE

Over de coach

Christel van den Berg

Gebruiker sinds 1 jaar
Toon profiel

Neem contact op

Christel van den Berg Voeg beoordelingen toe

Schrijf een beoordeling....
4.7
Voeg beoordelingen toe
  • Anneleen

    De lessen (postpartum) waren erg afwisselend en leuk! Christel weet wat ze doet en ziet en corrigeert je als je een techniek niet juist uitvoert, Ze motiveert je en zorgt dat je het beste uit jezelf haalt, om zo weer een sterk lichaam te krijgen na je zwangerschap!

  • Annemieke

    Zowel de pre als postnatale fitness gevolgd bij Christel. Op een prettige manier weet Christel mij te motiveren; rustig en gedreven. De trainingen zijn afwisselend waarbij ze in de gaten houdt of ik de oefeningen met de juiste techniek doe. Ze heeft veel kennis over het lichaam en de werking van de spieren etc.

  • Christel van den Berg

    Heb je bij mij een traject gevolgd laat dan een beoordeling achter. Ik hoor graag hoe je ervaringen waren.

Schrijf een beoordeling....

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliseerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *