Brenda Tempelaar

Over deze coach

Meld misbruik

20220727_FDCF_0886

Brenda Tempelaar

Powermama Ridderkerk, Powermama House of Birth Rotterdam

Hi allemaal, 🙋🏼‍♀️

Mijn naam is Brenda en ik ben 33 jaar jong. Ik woon samen met mijn vriend Paul in Barendrecht en wij hebben een hele lieve kat genaamd Lizzy.

Vanuit mijn bedrijf werk ik voornamelijk met vrouwen die zich weer fitter, gezonder en energieker willen voelen. Daarnaast geef ik in Barendrecht ook fitcamp / bootcamp trainingen. Naast mijn eigen bedrijf ben ik ook werkzaam als Fysiotherapeut in het Maasstad ziekenhuis.

Sinds een paar jaar ben ik mij meer gaan verdiepen in het trainen van zwangere dames en begeleid ik vrouwen tijdens en na de zwangerschap. Wat ik enorm heb gemerkt is dat veel (aanstaande) moeders niet weten wat ze wel en niet kunnen toen tijdens de zwangerschap, maar ook hoe bouw ik weer goed en verantwoord op na de bevalling.

Een zwangerschap heeft enorm veel impact op je lijf, op je vitaliteit en hoe jij je voelt. Het vertrouwen in jouw lichaam is belangrijk om na de bevalling weer terug te vinden, maar ook is het belangrijk om verantwoord te blijven sporten tijdens jouw zwangerschap. Dat is niet alleen goed voor jouw als aanstaande moeder, maar ook voor de ontwikkeling van jouw kindje.

Het is mijn missie om vrouwen weer een stukje vertrouwen terug te geven. Het vertrouwen in wat jouw lijf aankan tijdens de zwangerschap, hoe blijf je zo fit mogelijk tijdens jouw zwangerschap. Hoe blijf je in beweging en hoe kan je ook weer verantwoord opbouwen na jouw bevalling.

Door middel van de PowerMama Cursus (een sportieve zwangerschapscursus), het Core Restore Programma (de 1e stappen naar herstel na de bevalling) en Personal Training, sta ik voor jou klaar om jou te helpen met jouw doelen.

Contact informatie

Adres
2991 WG Barendrecht, Netherlands
Telefoon

Over de coach

Brenda Tempelaar

Gebruiker sinds 2 jaar
Toon profiel

Neem contact op

Brenda Tempelaar Voeg beoordelingen toe

Schrijf een beoordeling....

Er zijn (nog) geen beoordelingen.

Schrijf een beoordeling....

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliseerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *