Annabel de Jonge

Over deze coach

Meld misbruik

6eee8e01-c598-4b4b-bca6-4455fa452b1a

Annabel de Jonge

Hoi allemaal! Ik ben Annabel, een enthousiaste personal trainer en groepslesinstructeur bij Sportcentrum Kenamju in Haarlem. Mijn passie voor fitness strekt zich uit over verschillende disciplines, waaronder pilates, shape, circuit trainingen, core workouts, senioren fitness, en last but not least, pre- en postnatale begeleiding.

Wat mij echt naar het volgende niveau heeft gebracht, is de verdiepingstraining die ik heb gevolgd om meer te leren over trainen tijdens en na de bevalling. Eerlijk gezegd vind ik deze doelgroep stiekem de allerleukste waar ik ooit mee heb mogen werken. Er is iets zo bijzonders aan het samenwerken met vrouwen in deze levensfase, waar we niet alleen werken aan fysieke gezondheid, maar ook aan het bereiken van specifieke doelen en het vervullen van persoonlijke wensen.

Bij mij staat de kracht van samenwerken centraal. Of het nu gaat om het vormgeven van een circuit training of het begeleiden van pre- en postnatale sessies, ik neem graag de tijd om met jou aan je gezondheid te werken. Laten we samen die fitnessdoelen behalen en een sterke basis leggen voor een gezond en energiek leven. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en samen aan de slag te gaan!

Contact informatie

Adres
Phoenixstraat 13, 2011 KC Haarlem, Netherlands
Telefoon

Over de coach

Annabel de Jonge

Gebruiker sinds 5 maanden
Toon profiel

Neem contact op

Annabel de Jonge Voeg beoordelingen toe

Schrijf een beoordeling....
5
Voeg beoordelingen toe
 • DaniĆ«lle

  Annabel is een super betrokken trainster. Ze heeft veel kennis wat je fysiek nodig hebt en aankan tijdens en na de zwangerschap. Daarnaast weet ze ook goed op de rem trappen als ik toch teveel van mezelf vraag.
  Annabel geeft met veel passie les en dat motiveert enorm! Ze heeft ook aandacht voor de emoties waar ik op dat moment mee liep. De aandacht en het begrip wat ze hiervoor heeft is echt een meerwaarde.

 • Catriona

  Ik train sinds 10 weken postpartum met Annabel. Ze begrijpt echt wat het lichaam kan en moet doen in de verschillende stadia van de postpartum. Ik heb mijn conditie veel verbeterd sinds ik met haar begon.

  Ze waarschuwde me tegen hardlopen totdat ze dacht dat ik klaar voor het was, en toen deden we een zeer gedetailleerde test om te zien of ik kon beginnen (dat kon ik!).

  Ze zal mijn houding altijd corrigeren en moedigt me aan om mezelf te pushen nu ik zes maanden postpartum ben. Ze is ook een lief mens! Ik kan deze getalenteerde, deskundige trainer van harte aanbevelen.

 • Nienke

  Annabel is een hele fijne personal trainer. Wij hebben samengewerkt aan het begin van mijn zwangerschap, om mijn vaste trainingschema om te zetten naar een aangepast schema. Annabel is geduldig en meegaand en had super fijne tips waar je op moet letten als je door gaat met trainen tijdens je zwangerschap. (Ik had geen idee) En kan je hierin soms ook fijn terug roepen, als je beter even rust kan nemen šŸ™‚
  Fijne is dat ze ook makkelijk te benaderen is en de tijd neemt om eventueel dingen aan te passen. Ook houdt ze altijd een oogje in het zeil en checkt ze of je houdingen nog steeds goed zijn tijdens de training/ oefeningen naar mate je steeds verder in je zwangerschap zit.

Schrijf een beoordeling....

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliseerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *