Anna Huk - PowerMama

Anna Huk

Over deze coach

Meld misbruik

Ania_SheStrong_Portret-819×1024 (1)

Anna Huk

Hoi, ik ben Ania! Ik ben de eigenaresse van She Strong en al 8 jaar Personal Trainer. Ik ben de trotse mama van een 2,5 jaar oude zoon en samen met mijn vriend wonen we in Den Haag. In mijn vrije tijd kun je ons vinden in onze thuisgym of lekker genietend van een açaí bowl op het strand 🙂 Het is altijd mijn droom geweest om een plek te creëren waar vrouwen zich empowered kunnen voelen, waar ze zich kunnen richten op zichzelf en hun gezondheidsdoelen en waar ze zich vooral veilig en comfortabel voelen. Ik wil dat She Strong voelt als een tweede thuis.

Vrouwen die bij ons binnenkomen help ik graag bij het creëren van een gelukkig, fit en gebalanceerd leven door kleine veranderingen in hun levensstijl aan te brengen. Ik kijk naar het grotere geheel: je beweging, voeding, stressmanagement en slaap. Al deze onderwerpen gaan we optimaliseren, zodat je duurzame, lange termijn veranderingen kunt creëren.

Het maakt niet uit in welke levensfase je zit of wat je doormaakt. Ik kan je helpen met een fittere en gezondere levensstijl. Ook help ik vrouwen graag bij hun zwangerschap, het herstel na de bevalling en het optimaliseren van hun levensstijl bij veelvoorkomende medische klachten zoals PCOS, endometriose, schildklierproblemen of de periode van pre- of menopauze. Ik geef je graag de aandacht en coaching die je verdient!

Contact informatie

Adres
Conradkade 61, 2517 BS Den Haag, Netherlands
Telefoon
Postcode
2517 BS

Over de coach

Anna Huk

Gebruiker sinds 1 jaar
Toon profiel

Neem contact op

Anna Huk Voeg beoordelingen toe

Schrijf een beoordeling....

Er zijn (nog) geen beoordelingen.

Schrijf een beoordeling....

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliseerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *