Infographic over sport en bewegen tijdens de zwangerschap - PowerMama

Infographic over sport en bewegen tijdens de zwangerschap

Infographic over sport en bewegen tijdens de zwangerschap

Kenniscentrum Sport & Bewegen lanceert vandaag een infographic over sport en bewegen tijdens de zwangerschap. De infographic biedt tips en adviezen over sport tijdens de zwangerschap. De infographic is gemaakt voor verloskundige, kraamverzorgende, bekkenfysiotherapeut en/of gynaecoloog.

De inhoud is gebaseerd op zowel actuele wetenschappelijke literatuur, als best practices en opinies van experts uit de praktijk. PowerMama heeft meegewerkt aan de inhoud en wordt genoemd als ‘erkende interventie’. Dit betekent dat PowerMama door professionals is beoordeeld en zich in de praktijk heeft bewezen. De infographic is tot stand gekomen in samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV).

Deze infographic kan een waardevol hulpmiddel zijn voor verloskundige tijdens het spreekuur. Ik hoop dat we hiermee nog meer moeders kunnen bereiken.

Deze infographic is vast ook interessant voor jou.
Je kunt de infographic hier downloaden.

Heb jij wel eens gekeken of er al een PowerMama locatie is bij jou in de buurt? Zo niet, dan is dit het moment om te starten met training geven aan zwangere vrouwen en moeders. Check de website voor meer info over de PowerMama opleiding en licentie: https://powermama.nl/ Je mag mij ook altijd even bellen of mailen als je vragen hebt. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *