CrossFit Coolhaven - PowerMama

CrossFit Coolhaven

Over deze coach

Meld misbruik

IMG_3724

CrossFit Coolhaven

Contact informatie

Adres
Coolhaven 100A 3024 AH Rotterdam
Telefoon
Postcode
3024AH

Over de coach

CrossFit Coolhaven

Gebruiker sinds 2 jaar
Toon profiel

Neem contact op

CrossFit Coolhaven Voeg beoordelingen toe

Schrijf een beoordeling....
5
Voeg beoordelingen toe
 • Florine

  Altijd fijne lessen, veel variatie en goede begeleiding! Het helpt echt voor een fitte zwangerschap waardoor je minder of geen lichamelijke klachten hebt! En het is ook nog leuk!

 • irenevandermeij

  Fijne lessen in een kleine groep onder goede deskundige begeleiding. Er wordt goed op jou en je techniek gelet.

 • christamy

  Tijdens en na mijn derde zwangerschap met heel veel plezier de powermama lessen gevolgd bij Crossfit Coolhaven. Qua herstel een wereld van verschil met mijn tweede zwangerschap waarbij ik niet gesport had. Ik voelde me direct heel erg thuis bij deze school door de persoonlijke benadering. De lessen zijn gemakkelijk online te betalen en in te boeken maar het contact verloopt persoonlijk en tijdens de lockdown werd er zelfs materiaal thuis gebracht zodat we online verder konden sporten. Top! De workouts kan je zo pittig maken als je zelf wilt en er is veel verstand van het vrouwelijk lichaam en de veranderingen waar je doorheen gaat tijdens een zwangerschap. Dit voelt heel vertrouwd waardoor je niet bang bent dat je iets verkeerds doet voor je kindje. Ook is het gezellig met alle andere zwangere vrouwen maar het is bepaald geen theekransje. Bewegen en gezond leven staat voorop! Ik kan het echt iedereen aanraden om deze lessen te volgen. Ook als ‘niet-crossfitter’. Wie weet komt daar in de toekomst nog wel verandering in want het is een hele prettige school…

 • stolk.ilse

  De powermama training bij CrossFit Coolhaven is erg leuk om te volgen. De instructeurs zijn ontzettend enthousiast, betrokken maar bovenal ook kundig. Oefeningen zijn afgestemd op wat je als zwangere of new-mama kan en tijdens de les wordt hier ook goed op gelet qua uitvoering. Ik zou deze training zeker aanraden!

 • f.vanboeckel

  Ik zocht naar een manier om lekker te blijven sporten, maar wel op een veilige manier tijdens mijn zwangerschap. Met PowerMama bij Crossfit Coolhaven werken we onder leuke en professionele begeleiding aan o.a. onze core, balans en kracht. Ik ben sterk mijn bevalling in gegaan en er sterk uitgekomen 🙂 Ik raad het echt aan.

Schrijf een beoordeling....

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliseerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *