gratismasterclass - PowerMama

Gratis Masterclass:

Meer moeders, meer omzet, meer voldoening

De kracht van werken met vrouwen tijdens en na de zwangerschap

Ben jij een fitness professional en ben je op zoek naar nieuwe mogelijkheden om je aanbod uit te breiden én tegelijkertijd meer voldoening te ervaren in je werk? Word jij helemaal blij van de doelgroep vrouwen tijdens en na de zwangerschap? Dan is deze masterclass perfect voor jou. Ontdek in deze masterclass hoe het werken met zwangere vrouwen en moeders niet alleen je omzet kan verhogen, maar ook een diepere betekenis kan geven aan je werk als fitness professional.

Mis deze kans niet om te leren hoe je meer moeders kunt helpen, je omzet kunt verhogen en meer voldoening kunt ervaren in je werk.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Datum & Tijd
Woensdag 24 april 12:00 – 14:00 uur

Training door
Yousra Jaddour
(Eigenaar PowerMama)

Werken met moeders? Goed voor je business!

Wist je dat één van de grootste redenen waarom vrouwen hun abonnement opzeggen een zwangerschap is?

Ze prikken haarfijn heen door het advies:  “doe maar wat goed voelt”. Dit advies is goed bedoeld maar eigenlijk een zwaktebod. Het is jouw verantwoordelijkheid dat de gym een veilige plek is voor iedereen: ook vrouwen in deze bijzondere fase van hun leven. Op die manier kunnen ze veilig sporten zodat klachten worden voorkomen. 

In deze masterclass leer ik jou:

  • MEER MOEDERS: Leer waarom het werken met zwangere vrouwen en moeders een groeiende markt is en hoe je hier optimaal van kunt profiteren.
  • MEER OMZET: Ontdek praktische tips en strategieën om je diensten aan te passen aan de behoeften van deze doelgroep, en hoe je hiermee je omzet kunt verhogen.
  • MEER VOLDOENING: Leer hoe het werken met deze doelgroep niet alleen financiële voordelen biedt, maar ook een diepere voldoening en een gevoel van vervulling in je werk.

Na afloop van deze masterclass: 

  • Weet je waarom het belangrijk is een speciaal protocol te ontwikkelen voor vrouwen tijdens en na de zwangerschap
  • Kun jij een speciaal sport aanbod neerzetten voor deze doelgroep
  • Heb jij inzichtelijk hoe je meer omzet en winst kunt maken door te werken met met vrouwen tijdens en na de zwangerschap.

Schrijf je nu in voor deze masterclass

De masterclass vindt plaats op woensdag 24 april van 12:00 tot 14:00 uur.
Schrijf je in via de knop hieronder.

Kun je niet live aanwezig zijn? Dan sturen we je de opname achteraf toe. 

Over Yousra

Ik ben Yousra, eigenaar van PowerMama en moeder van drie zonen. Inmiddels werk ik zo’n 12 jaar in de pre- en postnatale fitness, heb ik een succesvolle business opgezet door te werken met moeders. Binnen één jaar een winstgevende gym uitsluitend gericht op zwangere vrouwen en moeders, al meer dan 1300 trainers opgeleid en bijna 100 PowerMama Locaties door heel Nederland en België. De kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan wil ik graag delen met zoveel mogelijk fitness professionals. In deze masterclass wil jou inspireren en concrete tools geven die je direct in de praktijk kunt brengen, zodat we met z’n allen kunnen bouwen aan de missie van PowerMama: alle moeders veilig, verantwoord en met plezier trainen tijdens en na de zwangerschap. 

Foto: Zwanger met Yous Zoetermeer

De gemiddelde leeftijd waarop vrouwen in Nederland moeder worden van hun eerste kind is 30,1 jaar. In 2021 zijn er in Nederland 178.506 kinderen geboren. Al deze mama’s verdienen de beste begeleiding op sportgebied. Jij kan ze daarbij helpen!

Gemiddelde leeftijd vrouw bij eerste kind

Schrijf je in voor deze masterclass via webinargeek

In deze masterclass deel ik hoe ik binnen één jaar een succesvolle gym heb opgezet uitsluitend voor zwangere vrouwen en moeders EN hoe alle PowerMama licentiehouders en coaches extra omzet en winst behalen door zich te richten op moeders. 

Schrijf je in voor dit webinar en leer:

Veel gestelde vragen

Heb je een vraag? Kijk hieronder of je vraag er tussen staat!

Wanneer je er niet bij kunt zijn sturen we je achteraf een opname toe. Zo hoef je niks te missen.

Natuurlijk ben je welkom! Jij kunt dit webinar volgen en daarna een volledig uitgewerkt plan bij je leidinggevende neerleggen. Je leidinggevende zal blij met je zijn 🙂 

De online masterclass zal plaatsvinden via Webinargeek. Ik ben zichtbaar en jij niet. Je kunt je vragen stellen via de chat. 

Absoluut! Sterker nog, laat je inspireren en na afloop van dit webinar sta je vast te trappelen om te werken met de leukste doelgroep. 

Dat ligt erg aan hoe populair de training is en de feedback die we krijgen. We vinden het leuk om je alles over het werken met moeders te vertellen, alleen hebben ook nog een bedrijf wat we draaiend moeten houden 🙂

Het kan zijn we de live training volgende week nog een keer geven. Maar dit kan ook de laatste keer zijn. Zorg dat je je inschrijft dan houden we je op de hoogte.

Schrijf je in voor de masterclass en dan zie ik je snel!

Supertof als je hierbij aanwezig bent!