Danique van der Ven - PowerMama

Danique van der Ven

Over deze coach

Meld misbruik

openbcdames-26

Danique van der Ven

Ik vind het belangrijk dat alle zwangere vrouwen en pas bevallen vrouwen in regio Breda op een leuke, uitdagende, maar vooral op een verantwoorde manier kunnen (blijven) sporten.

Je kan bij mij terecht voor functionele krachttraining met speciale aandacht voor de core, bekkenbodem, ademhaling, houding en mobiliteit.  Ik vind het belangrijk om vrouwen een goede basis mee te geven, zodat zij met genoeg kennis en vertrouwen in het eigen lichaam kunnen blijven sporten. Naast het PowerMama programma kan je bij mij ook terecht voor het Core Restore programma. Ben je pas bevallen en wil je graag op een verantwoorde manier het sporten weer oppakken? Dan is dit programma zeker wat voor jou!

Contact informatie

Adres
Spinveld 22b, Breda, Nederland
Telefoon
Postcode
4815 HS

Over de coach

Danique van der Ven

Gebruiker sinds 2 jaar
Toon profiel

Neem contact op

Danique van der Ven Voeg beoordelingen toe

Schrijf een beoordeling....
4.5
Voeg beoordelingen toe
 • Cynthia

  Eerlijk gezegd vond ik het best spannend na m’n bevalling weer te gaan sporten en al helemaal te werken aan kracht. Danique heeft me met haar lessen geholpen weer te vertrouwen op m’n lijf en grenzen te verleggen. Ze weet waar ze het over heeft en checkt echt wat je nodig hebt. Buiten dat is het ook gewoon een heel fijn mens!
  Echt een aanrader voor zwangeren en nieuwe mama’s. You got this!

 • Maxine coremans

  Deze lessen waren precies wat ik nodig had! Heel fijn om rustig te beginnen na de bevalling. Danique heeft veel kennis en legt alles goed uit. Ik zou dit echt iedereen aanraden na de bevalling!

 • Evi van Hoeve

  Ik vond de trainingen van Danique een hele leuke manier om weer te beginnen met sporten na mijn bevalling. De lessen waren heel rustig opgebouwd, waardoor ik zonder druk weer leerde hoe het voelt om kracht uit te oefenen met mijn lichaam. Danique heeft veel kennis over het post partum lichaam, dat gaf me een veilig gevoel. Ik merk dat mijn core sterker is geworden en de klachten die ik aan het begin van het programma had zo goed als verdwenen zijn. En ook heel belangrijk: ik heb heel veel lol gehad tijdens de lessen. Ik keek er iedere week naar uit. Echt een aanrader!

 • Lotte

  Vanaf 8 weken na mijn bevalling ben bij Danique gestart met het herstel programma. Ze geeft onwijs fijne en persoonlijke begeleiding. Ze kijkt (en voelt) aandachtig mee of ik de bewegingen goed uit voer.
  Hierdoor ben ik me steeds zelfverzekerder gaan voelen en heb ik weer zin om met de reguliere (crossfit) lessen mee te doen. Als ik wist wat ik tijdens dit programma zou leren, had ik dit al veel eerder gedaan! Het geeft me tevens handvatten om tijdens een eventuele volgende zwangerschap langer verantwoord door te sporten. De trainingen geven een ontzettend goede basis, ook voor niet zwangere of bevallen vrouwen.

 • Ilkekandelaars

  Hele fijne en duidelijke begeleiding. Danique denkt ook goed mee wat kan helpen om oefeningen op de juiste manier uit te voeren. Voor mij zorgde de begeleiding van Danique ervoor dat ik mezelf zekerder voel bij het sporten en mezelf fysiek ook sterker voel.

Schrijf een beoordeling....

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliseerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *