7 redenen om PowerMama Coach te worden

Vind jij de hele periode rondom een zwangerschap en bevalling ook zo bijzonder? Wil jij graag van toegevoegde waarde zijn voor vrouwen in deze periode en ze te ondersteunen op gebied van training? Heb je al wel eens gekeken naar de PowerMama licentie en ben je benieuwd wat de voordelen zijn? Hieronder noemen we er zeven.

  1. Eén duidelijke niche

Als PowerMama coach richt je je op één specifieke niche. Het is dan ook direct duidelijk wie er bij jou terecht kunnen: moeders! Moeders zijn het fundament van de PowerMama licentie. Door je specialisatie ben je makkelijk te vinden voor de doelgroep, maar ook een goede netwerkpartner en natuurlijk dé specialist. Een voordeel dus zo’n niche. Want als je je op iedereen richt, bereik je niemand.

  1. Ondersteuning op marketinggebied

Een nieuw bedrijf opstarten is natuurlijk een flinke klus. Hoe fijn is het als je hierbij ondersteuning krijgt. Als licentiehouder krijg je toegang tot de online leeromgeving. Hier is veel nuttige informatie te vinden, waaronder uitgebreide ondersteuning op het gebied van marketing. Denk aan content en beeldmateriaal voor social media, maar ook veel strategische tips en adviezen. Ook netwerken is van belang. Want wie zijn relevante samenwerkingspartners en hoe benader je hen? Het is allemaal terug te vinden in de leeromgeving. Natuurlijk lift je ook mee op de landelijke bekendheid van PowerMama.

  1. Volledig uitgewerkte programma’s

Een groot voordeel aan de licentie is dat wij programma’s bieden die volledig zijn uitgewerkt. Door onze uitgewerkte programma’s ben je niet constant bezig met zelf trainingen programmeren, waardoor je veel tijd wint. Daarnaast legt het een goede basis voor de overige trainingen die je zelf maakt. Twee keer per jaar komt er een nieuw programma uit en er staan inmiddels al meerdere programma’s in de leeromgeving. Het volgende programma komt in maart uit en het is een ‘core restore programma’ voor na de bevalling.

  1. Hechte community

Wij zijn enorm blij met de hechte community van alle PowerMama Coaches. In onze besloten Facebookgroep zitten inmiddels zo’n 120 coaches, waarvan er veel heel actief zijn. In de groep leren wij elkaar beter kennen, delen we casussen en nuttige tips en tricks. Daarnaast zien we elkaar ook regelmatig live en dat maakt het communiceren online een stuk leuker. Als startende PowerMama coach hoef je het wiel niet zelf uit te vinden. Je hebt collega’s die met je meedenken en hun successen (en fouten) delen zodat we daar allemaal van kunnen leren.

  1. Frequente bijscholing

Het verkrijgen van informatie stopt niet bij de online leeromgeving of de Facebook community. Als PowerMama coach wil je jezelf natuurlijk blijven ontwikkelen. Daarom is er elke maand een (online) masterclass voor de enthousiaste coaches. Daarnaast is er twee keer per jaar een (fysieke) bijscholing waar het nieuwe programma wordt gepresenteerd en doorgenomen. Ook komt er dan vaak een interessante expert spreken zodat we ook inhoudelijk nog de diepte in gaan. Op de volgende bijscholing (in april) komt Mea Ligthart (bekkenfysiotherapeut uit Schagen) met echo apparaat zodat we alles kunnen leren over de anatomie en werking van het spierkorset.

  1. Kosten waard

Het financiële plaatje zal je misschien positief verrassen. De licentiekosten haal je er met een beetje geluk namelijk snel uit. Wanneer je één PowerMama cursus aanbiedt met daarin 8 deelnemers dan heb je de kosten voor één jaar licentie gedekt. Meer informatie over het kostenplaatje is hier te vinden.

  1. Werkzaam met de leukste doelgroep

Last but not least, kom je te werken met de allerleukste doelgroep van de wereld: moeders! Hoe fijn is het om vrouwen te kunnen steunen en motiveren in deze bijzondere (nieuwe) fase in het leven. Je hebt als PowerMama coach zoveel waarde te bieden. Hierdoor haal je enorm veel voldoening en plezier uit je werk.

 Ben jij enthousiast geworden om ook aan de slag te gaan als PowerMama coach? Je bent natuurlijk van harte welkom. Aanmelden kan via deze link

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

PowerMama draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches