webinar - PowerMama

Nooit meer onzeker wanneer er een zwangere klant voor je neus staat?

Ben jij personal trainer, Crossfit Coach of groepslesdocent en werk je met vrouwen? Dan valt het je vast op dat veel van jouw klanten zwanger of al moeder zijn. Deze doelgroep heeft aangepaste training nodig. Vrouwen willen graag sterk en fit de zwangerschap door en blijven het liefst sporten bij hun vertrouwde trainer, jij dus! Maar ze willen zich ook veilig voelen en zeker weten dat jij de juiste kennis hebt. In dit webinar deel ik de 7 do’s and don’ts op het gebied van sport tijdens en na de zwangerschap. Kennis die voor elke trainer onmisbaar is. 

ON DEMAND WEBINAR, start nu!


7 do’s and don’ts bij trainen tijdens en na de zwangerschap

Dit is een on demand webinar. Dat betekent dat jij de opname direct ontvangt. Je hoeft niet te wachten en kunt het webinar NU volgen. 

Yousra Jaddour – Eigenaar PowerMama

Met alleen het advies "doe maar wat goed voelt" kom je niet meer weg als trainer.

Dit advies is goed bedoeld maar eigenlijk een zwaktebod. Het is jouw verantwoordelijkheid dat de les een veilige plek is voor iedereen: ook voor vrouwen in deze bijzondere fase van hun leven. Zodat ze tijdens en na de zwangerschap veilig kunnen sporten en klachten worden voorkomen. 

In dit webinar leer ik jou:

Na afloop van het webinar: 

Ben jij een trainer en werk je met moeders? Dan is deze kennis onmisbaar!

75% van alle vrouwen verliezen urine tijdens het touwtje springen

Urineverlies is een veel voorkomend probleem maar het is niet normaal!

Na de geboorte van mijn derde zoon had ik last van mijn bekkenbodem. Ik kon niet springen of rennen zonder urine te verliezen. Ik kwam er achter dat heel veel vrouwen dit probleem hebben! Maar waarom is hier zo weinig over bekend en worden vrouwen na de bevalling zo aan hun lot overgelaten? Dit was de start van PowerMama. 

Inmiddels werk ik zo’n 12 jaar in de pre- en postnatale fitness, heb ik een succesvolle business opgezet door te werken met moeders. Binnen één jaar een winstgevende gym uitsluitend gericht op zwangere vrouwen en moeders, al meer dan 1300 trainers opgeleid en bijna 100 PowerMama Locaties door heel Nederland en België. De kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan wil ik graag delen met zoveel mogelijk fitness professionals.

Wist je dat één van de grootste redenen waarom vrouwen hun abonnement opzeggen een zwangerschap is?

Daarom komt in dit webinar ook aan bod: 

Schrijf je in voor dit webinar en ontvang de video direct in je inbox

In dit webinar deel ik de basis informatie die jij als trainer moet weten zodat je zwangere vrouwen en moeders op een verantwoorde manier kunt begeleiden in je les.

Ik heb het webinar terugkijken. Ik vind het echt ontzettend interessant en je hebt een hele fijne manier van uitleggen.

Djenna
Dankjewel voor het delen van dit webinar! Erg leuk om naar te kijken en je enthousiasme is aanstekelijk 😊 Het lijkt me erg leuk om de cursus te gaan volgen en mijn kennis te verbreden op dit gebied! 
CJessica

Je kennis is top, je vertelt heel helder en duidelijk en ik vond het ontzettend leuk om je webinar bij te wonen. Heel inpirerend!

Lynn

Schrijf je in voor dit webinar en leer:

Veel gestelde vragen

Heb je een vraag? Kijk hieronder of je vraag er tussen staat!

Dit is geen live webinar dus je kunt je vragen niet stellen tijdens het webinar. Maar maak notities en stuur mij je vragen via de mail toe: info@powermama.nl Ik beantwoord ze graag. 

Natuurlijk ben je welkom! Jij kunt dit webinar volgen en daarna een volledig uitgewerkt plan bij je leidinggevende neerleggen. Je leidinggevende zal blij met je zijn 🙂 

Ja natuurlijk! Dit webinar wordt ook veel gevolgd door sportieve moeders, fysio’s of andere geboortezorgwerkers. Iedereen met interesse in de doelgroep is welkom.

Absoluut! Sterker nog, laat je inspireren en na afloop van dit webinar sta je vast te trappelen om te werken met deze leuke doelgroep. 

Binnenkort! Ik ben momenteel druk bezig met het updaten van de opleiding. Maar houd social media in de gaten voor nieuwe live webinars.