Nooit meer onzeker wanneer er een zwangere klant voor je neus staat?

In deze gratis online training leer je: 

Ben jij personal trainer, Crossfit Coach of groepslesdocent en werk je met vrouwen? Dan valt het je vast op dat veel van jouw klanten zwanger of al moeder zijn. Deze doelgroep heeft aangepaste training nodig. De sportieve vrouw van nu weet dit en hecht hier veel waarde aan. Ze willen sterk en fit de zwangerschap door en blijven het liefst sporten bij hun vertrouwde trainer, jij dus! Maar ze willen zich ook veilig voelen en zeker weten dat jij de juiste kennis hebt. In deze gratis online training deel ik de 7 do’s and don’ts op het gebied van sport tijdens en na de zwangerschap. Kennis die voor elke trainer onmisbaar is. 

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Datum & Tijd

Normaal geef ik deze training live. In verband met de vakantie kun je hem nu on demand kijken. Na je aanmelding ontvang je de video DIRECT in je inbox.

Yousra Jaddour – Eigenaar PowerMama

Wist je dat één van de grootste redenen waarom vrouwen hun abonnement opzeggen een zwangerschap is?

Daarom komt in dit webinar ook aan bod: 

Bekijk deze online training nu (tijdelijk) gratis!

Je ontvangt de training direct in je inbox! Schrijf je in via de knop hieronder.

Klachten voorkomen door de juiste training tijdens en na de zwangerschap

Wist je dat veel vrouwen last hebben van zwangerschapsgerelateerde klachten zoals een (blijvende) diastase, urineverlies of een verzakking?

Na de geboorte van mijn derde zoon had ik last van mijn bekkenbodem. Ik kon niet springen of rennen zonder urine te verliezen. Ik kwam er achter dat heel veel vrouwen dit probleem hebben! Maar waarom is hier zo weinig over bekend en worden vrouwen na de bevalling zo aan hun lot overgelaten? Dit was de start van PowerMama. 

Inmiddels werk ik zo’n 11 jaar in de pre- en postnatale fitness, heb ik een succesvolle business opgezet door te werken met moeders. Binnen één jaar een winstgevende gym uitsluitend gericht op zwangere vrouwen en moeders, al meer dan 1000 trainers opgeleid en meer dan 90 PowerMama Locaties door heel Nederland en België. De kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan wil ik graag delen met zoveel mogelijk fitness professionals

Met alleen het advies "doe maar wat goed voelt" kom je niet meer weg als trainer.

Klanten prikken hier haarfijn doorheen. Dit advies is goed bedoeld maar eigenlijk een zwaktebod. Het is jouw verantwoordelijkheid dat de les een veilige plek is voor iedereen: ook vrouwen in deze bijzondere fase van hun leven. Zodat ze veilig kunnen sporten en klachten worden voorkomen. 

In deze training leer ik jou:

Na afloop van de training: 

Schrijf je in voor deze training en breng de kennis morgen in de praktijk!

In deze training deel ik de belangrijkste informatie die jij als fitness professional moet weten om zwangere vrouwen en moeders op een verantwoorde manier te begeleiden in je les.

Ik heb de training net bekeken. Ik vind het echt ontzettend interessant en je hebt een hele fijne manier van uitleggen.

Djenna
Dankjewel voor het delen van de training! Erg leuk om naar te kijken en je enthousiasme is aanstekelijk 😊 Het lijkt me erg leuk om de cursus te gaan volgen en mijn kennis te verbreden op dit gebied! 
Jessica

Je kennis is top, je vertelt heel helder en duidelijk en ik vond het ontzettend leuk om je training bij te wonen. Heel inpirerend!

Lynn

Schrijf je in en leer:

Veel gestelde vragen

Heb je een vraag? Kijk hieronder of je vraag er tussen staat!

Nee, normaal is dat wel zo maar in verband met de vakantie krijg je de training direct in je inbox. Voordeel, je kan nu direct starten met kijken en hoeft niet te wachten. 

Natuurlijk ben je welkom! Jij kunt deze training volgen en daarna een volledig uitgewerkt plan bij je leidinggevende neerleggen. Je leidinggevende zal blij met je zijn 🙂 

Absoluut! Sterker nog, laat je inspireren en na afloop van deze gratis mini-opleiding sta je vast te trappelen om te werken met deze leuke doelgroep. 

Vanaf september geef ik elke maand een gratis online training. Dus er komen nog veel mooie trainingen over diverse onderwerpen aan. 

Je mag je vragen altijd stellen via de mail info@powermama.nl Pak pen en papier zodat je aantekeningen kunt maken en ik spreek je graag.