Nooit meer onzeker wanneer er een zwangere klant voor je neus staat?

In deze gratis online training leer je: 

Ben jij personal trainer, Crossfit Coach of groepslesdocent en werk je met vrouwen? Dan valt het je vast op dat veel van jouw klanten zwanger of al moeder zijn. Deze doelgroep heeft aangepaste training nodig. De sportieve vrouw van nu weet dit en hecht hier veel waarde aan. Ze willen sterk en fit de zwangerschap door en blijven het liefst sporten bij hun vertrouwde trainer, jij dus! Maar ze willen zich ook veilig voelen en zeker weten dat jij de juiste kennis hebt. In deze gratis online training deel ik de 7 do’s and don’ts op het gebied van sport tijdens en na de zwangerschap. Kennis die voor elke trainer onmisbaar is. 

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Datum & Tijd

woensdag 28 juni 12:00 – 14:00 uur

Yousra Jaddour – Eigenaar PowerMama

Wist je dat één van de grootste redenen waarom vrouwen hun abonnement opzeggen een zwangerschap is?

Daarom komt in dit webinar ook aan bod: 

Bekijk deze online training nu (tijdelijk) gratis!

De training vindt plaats op woensdag 28 juni. Schrijf je in via de knop hieronder.

Kun je niet live aanwezig zijn? Dan sturen we je de opname achteraf toe. 

Klachten voorkomen door de juiste training tijdens en na de zwangerschap

Wist je dat veel vrouwen last hebben van zwangerschapsgerelateerde klachten zoals een (blijvende) diastase, urineverlies of een verzakking?

Na de geboorte van mijn derde zoon had ik last van mijn bekkenbodem. Ik kon niet springen of rennen zonder urine te verliezen. Ik kwam er achter dat heel veel vrouwen dit probleem hebben! Maar waarom is hier zo weinig over bekend en worden vrouwen na de bevalling zo aan hun lot overgelaten? Dit was de start van PowerMama. 

Inmiddels werk ik zo’n 11 jaar in de pre- en postnatale fitness, heb ik een succesvolle business opgezet door te werken met moeders. Binnen één jaar een winstgevende gym uitsluitend gericht op zwangere vrouwen en moeders, al meer dan 1000 trainers opgeleid en meer dan 90 PowerMama Locaties door heel Nederland en België. De kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan wil ik graag delen met zoveel mogelijk fitness professionals

Met alleen het advies "doe maar wat goed voelt" kom je niet meer weg als trainer.

Klanten prikken hier haarfijn doorheen. Dit advies is goed bedoeld maar eigenlijk een zwaktebod. Het is jouw verantwoordelijkheid dat de les een veilige plek is voor iedereen: ook vrouwen in deze bijzondere fase van hun leven. Zodat ze veilig kunnen sporten en klachten worden voorkomen. 

In dit webinar leer ik jou:

Na afloop van het webinar: 

Schrijf je in voor deze training via Webinargeek.

In dit webinar deel ik de belangrijkste informatie die jij als trainer moet weten zodat je zwangere vrouwen en moeders op een verantwoorde manier kunt begeleiden in je les.

Ik heb het webinar terugkijken. Ik vind het echt ontzettend interessant en je hebt een hele fijne manier van uitleggen.

Djenna
Dankjewel voor het delen van dit webinar! Erg leuk om naar te kijken en je enthousiasme is aanstekelijk 😊 Het lijkt me erg leuk om de cursus te gaan volgen en mijn kennis te verbreden op dit gebied! 
Jessica

Je kennis is top, je vertelt heel helder en duidelijk en ik vond het ontzettend leuk om je webinar bij te wonen. Heel inpirerend!

Lynn

Schrijf je in voor dit webinar en leer:

Veel gestelde vragen

Heb je een vraag? Kijk hieronder of je vraag er tussen staat!

Helaas. De data en tijd staan vast. Wanneer je er niet bij kunt zijn sturen we je opname toe. Ook houden we je op de hoogte van nieuwe data & tijden, zodat je niets mist!

Natuurlijk ben je welkom! Jij kunt deze training volgen en daarna een volledig uitgewerkt plan bij je leidinggevende neerleggen. Je leidinggevende zal blij met je zijn 🙂 

De online training zal plaatsvinden via Webinargeek. Op die manier is er veel interactie met jou en kun je direct al je vragen stellen! Je ontvangt de link na aanmelden vanzelf in je inbox. 

Absoluut! Sterker nog, laat je inspireren en na afloop van deze gratis mini-opleiding sta je vast te trappelen om te werken met deze leuke doelgroep. 

De reacties zijn erg positief en daarom hebben we besloten dat we deze gratis online training elke maand een keer geven. Houd de website in de gaten voor de volgende datum.