Wencke Kersten

Over deze coach

Meld misbruik

Bijscholingsdag CoreAcademy
0 0 beoordelingen

Wencke Kersten

Het Fit Mama Programma is er voor vrouwen die zwanger zijn of zijn bevallen en die op een leuke, veilige manier willen sporten.

Wij bieden Personal Training, Group Training en Bootcamp aan. De Personal Training en Group Training worden in een mooi uitgeruste studio gegeven en de Bootcamp buiten.

 

Ik ben Wencke Kersten
Sportief ben ik altijd al geweest. Dit is mij met de paplepel ingegoten.

Jarenlang heb ik gebadmintond. Tegenwoordig loop ik graag hard, duik graag met de MTB het bos in en loop af en toe een obstacle run.

Tijdens/na mijn zwangerschappen werd ik mij nog meer bewust van het feit hoe belangrijk goede voeding en juiste training voor je is. Wat voor prestatie je lichaam heeft geleverd. Ik wilde me weer heel snel fit voelen en vol gas trainen, maar dat viel tegen.
Helemaal niet gek, want je lichaam is eigenlijk herstellende van een(voor een heel goed doel) blessure. Je lichaam moet weer sterk worden. Dit heb ik uiteindelijk bereikt met geduld, goede voeding en aangepaste krachttraining bij Piet die de opleiding bij ook bij core academy heeft gevolgd. Ik was zo blij met dit resultaat en enthousiast over het concept dat ik zelf ook de opleiding ben gaan volgen. En nu de trainingen geef. Ik gun alle mama’s dit.  Mocht jij je ook weer fit en sterk willen voelen dan nodig ik je uit om samen aan de slag te gaan.

Contact informatie

Adres
Felix Timmermansstraat 50a 5751 LS Deurne
Telefoon

Over de coach

wenckekersten@gmail.com

Gebruiker sinds 1 jaar
Toon profiel

Neem contact op

Wencke Kersten Voeg beoordelingen toe

Schrijf een beoordeling....

Er zijn (nog) geen beoordelingen.

Schrijf een beoordeling....

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliseerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

PowerMama draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches