U1 Fit Mom

Over deze coach

Meld misbruik

Powermama – logo – Certified – wit – 150x150px

U1 Fit Mom

CrossFit U1 biedt een specifiek zwangerschapsfitness programma met gezondheidsvoordelen voor prenatale en postpartum vrouwen. Hoe actiever en fitter je bent tijdens jouw zwangerschap, hoe gemakkelijker het is om de veranderingen in jouw lichaam te erkennen en het proces dat jouw lichaam doormaakt te begrijpen. Door je fitter en energieker te voelen, voel je je meer zelfverzekerd in je nieuwe lichaam. Het helpt jou ook om beter met de bevalling om te gaan en het bevordert je herstel.

Door samen te trainen in een kleine groep bieden wij een ​​veilige en begeleide omgeving waarin je kunt blijven sporten zonder dat jij je zorgen hoeft te maken of je een oefening wel of niet kan blijven doen. Wij geloven in het creëren van bewustwording tijdens de zwangerschap. Dit is inclusief opbouw naar de bevalling en kraamperiode. En je te helpen revalideren en weer in vorm te komen na jouw bevalling.

Contact informatie

Adres
Havenweg 6, Utrecht, Nederland
Telefoon
Postcode
3555 HA

Over de coach

Lynda Posthouwer

Gebruiker sinds 2 maanden
  • U1-Fitmom@outlook.com
Toon profiel

Neem contact op

U1 Fit Mom Voeg beoordelingen toe

Schrijf een beoordeling....

Er zijn (nog) geen beoordelingen.

Schrijf een beoordeling....

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliseerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Gratis webinar: 7 do's and don'ts trainen rondom de zwangerschap

Op maandag 6 februari om 12:00 uur geef ik een gratis webinar voor fitness professionals. Nooit meer onzeker wanneer er een zwangere klant voor je neus staat? Doe dan mee aan deze mini-opleiding waarin ik alle do’s and don’ts met je deel.

PowerMama draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches