Laura van Laer

Over deze coach

Meld misbruik

Capture3 (002).JPG

Laura van Laer

Hi, ik ben Laura, een enthousiaste mama van 26 lentes jong. De komst van mijn zoontje heeft heel ons leven overhoop gegooid. Hij kwam ook uit het niets, woopsie. Mijn man en ik waren tegelijk zo blij maar doodbang voor dat nieuwe leventje dat ons binnenkort "mama" en "papa" zou noemen.

Helaas, raakte de paniek mij harder dan verwacht en kwam ik in een prenatale depressie. Ik was mezelf niet meer. Voorheen een gepassioneerde crossfitster, steeds wel iets aan het studeren omtrent gezondheid en fitness, bezig met interieur, gezellig op stap gaan,... . Daar was niets nog van waar. TOT de dag dat mijn crossfitbox met PowerMama lessen begon. Dit ging mijn redding zijn... Ik moest mezelf steeds naar de box sleuren maar ik kwam telkens terug buiten en had mezelf een stukje terug.

Ik durf te zeggen dat PowerMama en Lynn (de coach) mijn reddende engel was. Ik kwam terug buiten, in verbinding met andere mamaatjes en elk hun eigen verhalen. Ik sportte terug en man, wat hield ik van die dopamineshots! Ik voelde mij terug vertrouwd in mijn lijf, zelfzekerder in de onzekerste periode in mijn leven. En nét dat, wil ik ook gaan betekenen voor andere mama's!

Mama's (to be) in hun kracht zetten! Fysiek én mentaal. Hun ondersteunen in deze mooie maar oh zo pittige periode. En dit door mindel van sporten, samen komen, kennis delen, handvaten geven voor tijdens en na de zwangerschap. Alles er even uitlaten in en op een veilig manier.

Tot binnenkort!

Liefs, Laura

Contact informatie

Adres
Drongen, Ghent, Belgium
Telefoon
Postcode
9031

Over de coach

Laura Van Laer

Gebruiker sinds 1 jaar
Toon profiel

Neem contact op

Laura van Laer Voeg beoordelingen toe

Schrijf een beoordeling....

Er zijn (nog) geen beoordelingen.

Schrijf een beoordeling....

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliseerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *