Chantal Martins de Cavalho

Over deze coach

Meld misbruik

IMG_2529

Chantal Martins de Cavalho

Onwetendheid omzetten in kennis.

Hoe kan een vrouwenlichaam onder diverse omstandigheden optimaal functioneren tijdens fysieke inspanning? Deze kennis wil ik overdragen en delen met belanghebbende. Denk hierbij aan zwangere dames, moeders maar ook coaches en trainers, fysiotherapeuten en verloskundigen. Dit doe ik o.a. met PowerMama cursussen, Personal Trainingen en groepstrainingen.

Kennis bundelen om de hulpvraag te beantwoorden is KRACHT. Hiervoor heb ik een netwerk van verschillende specialisten om mij heen.

Contact informatie

Adres
Industrieweg 33 5731 HP Mierlo
Telefoon
Postcode
5731 HP

Over de coach

Chantal Martins de Carvalho

Gebruiker sinds 2 jaar
Toon profiel

Neem contact op

Chantal Martins de Cavalho Voeg beoordelingen toe

Schrijf een beoordeling....
5
Voeg beoordelingen toe
 • Michelle

  Heel fijn om begeleid te worden, zodat je tijdens je zwangerschap op een verantwoorde manier kunt (blijven) sporten. Niet alleen voor tijdens het sporten praktische tips, ook voor thuis, je dagelijkse dingen. Goede uitleg en begeleiding. Ik heb er veel aan nu, tijdens mijn zwangerschap, maar ook om het sporten na de bevalling weer op een verantwoorde manier op te kunnen pakken. Groetjes Michelle

 • Maud

  Dit zou je echt standaard bij een zwangerschap moeten krijgen. Grote meerwaarde😃 Nadat ik best wel fit mijn eerste zwangerschap in ging en deze ook tot de laatste dag sportend voltooide, was dat bij nummer 2 toch wat anders. Mijn lijf was een stuk zwakker dan voorheen en ik was nog lang niet op mijn oude sportniveau terug. Dit was tijdens de zwangerschap dan ook te merken aan mijn bekken. Omdat ik na de bevalling graag weer aan de gang wilde, maar dit ook op een verantwoorde manier wilde doen, ben ik begonnen met een bezoek aan de bekkenfysio. Na een paar behandelingen had ik alles weer onder controle en ben ik gestart met powermama bij Chantal. Chantal legt duidelijk en begrijpbaar uit wat een zwangerschap en/of bevalling met je lijf doet. Het écht sporten daarbij is ook fijn. Ook omdat je weet dat er iemand net je meekijkt en op tijd inhaakt als iets niet lukt of niet goed wordt uitgevoerd. Fijn om te sporten in een groep van gelijkgestemden. Al met al een grote aanrader! Groetjes Maud

 • v.smulders

  Tijdens mijn eerste zwangerschap was ik op zoek naar een manier om fit te blijven en sterker te worden. Al snel kwam ik op Powermama uit. Ik had vooraf een lichte twijfel omdat ik van mezelf helemaal niet sportief ben aangelegd. Na een fijne kennismaking met Chantal ben ik vol goede moed begonnen met het programma Powermama. De lessen zijn op een leuke manier uitdagend en Chantal let goed op wat je aankunt en geeft aanwijzingen hoe de oefeningen uit te voeren. Het fijne aan dit programma is dat je tijdens een zwangerschap op een verantwoorde manier kan blijven sporten. Daarnaast heeft Chantal erg veel kennis over wat er in je lichaam veranderd tijdens een zwangerschap en hoe je hier het beste op kunt letten tijdens de oefeningen. Ook is het fijn en gezellig om met mede mama’s (in spe) te sporten. Het sporten bij Chantal is mij zo goed bevallen dat ik ook na de bevalling en tijdens mijn 2e zwangerschap weer heb deelgenomen aan Powermama. Het is echt een aanrader!

 • SamanthaBoom

  Het Powermama programma is een echte aanrader. Zelf sportte ik voor mijn zwangerschap al veel, en vond ik het erg lastig om tijdens mijn zwangerschap te blijven bewegen op een verantwoorde manier. Het Powermama programma voldeed volkomen aan mijn verwachtingen en maakte dat ik lekker in mijn vel zat tijdens het tweede trimester. Bij Chantal voel je je veilig en serieus genomen. Ze kijkt goed naar wat voor jou werkt en let op dat je niet over je grenzen gaat. Niks anders dan positief!!

 • romyrijkers

  Tijdens mijn eerste zwangerschap wilde ik graag zo lang mogelijk actief bezig blijven daarom heb ik me aangemeld bij Chantal. Ik heb door kunnen sporten tot mijn 34ste zwangerschapsweek. Hierna heb ik de oefeningen die ik geleerd heb bij Chantal thuis kunnen doen. Ik vond de Powermamafabriek een hele fijne en veilige plek om fit te blijven. Het is heel laagdrempelig en ontzettend gezellig! Sommige oefeningen zijn ook gebaseerd op de realiteit, zoals hoe je het best je baby kan optillen, hoe je de maxi cosi draagt en dat is ontzettend handig. Daarnaast was er ook altijd tijd om tips met elkaar uit te wisselen wat me ook veel gebracht heeft. Inmiddels ben ik onlangs bevallen en dank mijn vlotte herstel grotendeels aan deze cursus. Binnenkort ga ik weer verder met de cursus om op een verantwoorde manier weer fit te worden!

Schrijf een beoordeling....

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliseerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *